Забавни игри | НовиНови игри


Британски булдог

vankizzle

Описание

Време за пробив в училище. Тичайте колкото можете по-бързо. Пазете се от всички хора по пътя си, защото искат да ви спрат.

Играна: 1838

В момента: 0


Букет от сладолед

vankizzle

Описание

Обичате ли сладолед? А какъв е любимият ви вид? С тази игра ще може да направите най-апетитно изглеждащият такъв. Използвайте възможностите, които ви се предлагат и създайте едно истинско сладоледено изкушение.

Играна: 1036

В момента: 0


Бургер мания

vankizzle

Описание

Работите в известно заведение за бургери и бързи закуски. За това не страдате от липса на клиенти. Оставете ги доволни, като изпълнявате поръчките им възможно най-бързо. Ако свършите наличностите от някой вид - натиснете червения бутон и посочете от какво имате нужда. С всяко ниво ще имате все повече клиенти и предлагани храни.

Играна: 1538

В момента: 0


Бързи букви

STINGO

Описание

Да видим кой най-добре е научил подредбата на клавишите върху клавиатурата. Възможно най-бързо натиснете последователно всички букви на английската азбука.

Играна: 1235

В момента: 0


Бързи момичета

vankizzle

Описание

В тази игра имате уникалната възможност да изпробвате скоростта на реакциите и мисленето си. Прочетете условието преди всяко едно ниво и изпълнете всичко, което се иска от вас за минимален интервал от време.

Играна: 3660

В момента: 0


Бързина

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да унищожите всички зайчета. За целта трябва да използвате предоставеното ви оръдие и да изстреляте костенурката. Не забравяйте да си купувате нови екстри от магазина.

Играна: 2447

В момента: 0


Бягай от слънцето

vankizzle

Описание

Избягай максимално далеч от все по уголемяващото се слънце като се отбиваш през планетите, който са ти на път за да починеш и заредиш.

Играна: 2346

В момента: 0


Бягай хамстере, бягай

vankizzle

Описание

Помогнете на избягалия хамстер да преодолее всички препятствия, за да стигне до своята любима.

Играна: 1018

В момента: 0


Бягство с катапулт

1nikito_sss

Описание

Дядо се опитва да избяга от дома за възрастни хора по целия път до Панама ...

Играна: 3059

В момента: 0


Ваканция

vankizzle

Описание

Да рисуваш на публично място точно по този начин не е много подходящо, но ако местенцето е усамотено става! Трябва да обиколиш номерата в точната им последователност, за да се получи рисунка.

Играна: 1498

В момента: 0


Вегетарианска площадка за игра

vankizzle

Описание

На вън е чудесен ден и вашите приятели зеленчуците искат да играят. Забавлявайте се на детската площадка с занимавайки се с всичките налични уреди на нея. Разменяйте местата им, за да не им писнат.

Играна: 2248

В момента: 0


Верижни смайлита

vankizzle

Описание

Целта ви в тази игра ще е да направите $30 000 на ден. Как да стане това - като убивате смайлита. С парите, които печелите в началото купете нови смайлита, за да изкарвате още повече пари. В даден момент подходящото кликване ще предизвика верижна реакция, която ще ви докара мечтаната сума.

Играна: 406

В момента: 0


Веселите зеленчуци

vladislav_haralampiev

Описание

Как според вас трябва да изглежда един весел зеленчук? В тази игра можете да покажете на всички отговора на този въпрос. Изберете най-подходящата визия на всеки зеленчук от гардероба на играта.

Играна: 5581

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

53 - 65 от 510


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!