Забавни игри | НовиНови игри


Целувки в междучасието

vankizzle

Описание

Макар и твърде млади, една двойка иска да покаже обичта си един към друг. Помогнете им да консумират любовта си без да бъдат хванати от съученици или учители от гимназията.

Играна: 1112

В момента: 0


Целувки в мола

vankizzle

Описание

Помогнете на младата двойка да покажат любовта си един към друг без да разгневят хората от мола.

Играна: 1286

В момента: 0


Целувки в офиса

vankizzle

Описание

Под зорките погледи на шефовете и колегите офиса не е най-подходящото място за целувки, но една млада двойка иска да се наслади на любовта си. Помогнете им да споделят чувствата си един към друг, без да бъдат хванати.

Играна: 652

В момента: 0


Целувки в училище

vankizzle

Описание

В тази игра може да си припомните колко трудно е да получите целувка в училище. Първо ще трябва да преминете през един много разклонен лабиринт без да се докосвате, до която и да било стена.

Играна: 678

В момента: 0


Целувки на плажа

vankizzle

Описание

Плажа е романтично и красиво място. Как една млада двойка отишла на плаж да не се наслади на любовта си. Проблемът идва от множество ограничени зяпачи. Помогнете на младата двойка да консумира любовта си без да бъдат хванати.

Играна: 932

В момента: 0


Целувки на покрива

vankizzle

Описание

В днешно време никъде не може да останеш на спокойствие. Една двойка със страхотна романтична идея, за романтичен обяд на покрива ще бъде искрено изненадана като разбере, че дори и там няма пълно спокойствие. Помогнете им да покажат любовта си един към друг без да ги видят любопитните хора.

Играна: 804

В момента: 0


Целувки на Титаник

vankizzle

Описание

Почти всеки знае романтичната история на потъналия кораб Титаник. С тази игра ви се дава уникалната възможност да се почуствате част от сюжета на този прекрасен филм. Помогнете на младата двойка влюбени да покажат любовта си един към друг, без да бъдат заловени.

Играна: 4211

В момента: 0


Целувки под вода

vankizzle

Описание

Дори и под водата се намират хора, който пречат на любовта. Помогнете на младата двойка да се насладят един на друг без да ги хванат.

Играна: 922

В момента: 0


Целуни ме аз съм Емо

vankizzle

Описание

Помогнете на една млада двойка да се насладят един на друг без да ги хванат.

Играна: 980

В момента: 0


Целуни принца жаба

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да дадете възможно най-дълга целувка на принца, но ако не искате той да се превърне в жаба, трябва да сте изключително внимателни, магьосника да не види вашите действия.

Играна: 649

В момента: 0


Център за малки животни

vankizzle

Описание

Помогнете в отглеждането на малките животни, грижейки се за тях докато достигнат възрастта за пускане в дивата среда. Ще се нуждаят от хранене, игра, медицински грижи и почистване. Освен това ще имате и други задачи за вършене.

Играна: 3139

В момента: 0


Червей мания

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да зашеметявате нахалните червеи. За целта трябва да сте максимално бързи, за да успеете да ги ударите в момента, в които излизат от дупките си. Колкото повече червеи ударите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1332

В момента: 0


Червената топка

vekata9898

Описание

Преодолейте всички опасности заедно с червената топка. Целта е да се придвижите до зеления изход. Събирайте снежинките за живот.

Играна: 3041

В момента: 0


Първа Предишна 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Следваща Последна

482 - 494 от 510


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!