Забавни игри | НовиНови игри


Безкрайност

nihilisto

Описание

Едно забавно занимание! Вглеждайте се внимателно във всички детайли. Очакват ви необичайни неща. До къде ще успеете да стигнете?

Играна: 4126

В момента: 0


Безумна кутия

nihilisto

Описание

Забавлявайте с още един тест, за който се изисква малко логика и още повече съобразителност. Какви ли резултати ще получите?

Играна: 5497

В момента: 0


Безумна кутия 2

vankizzle

Описание

Играта представлява серия от по-малки такива, всяка от тях с различни правила и цели, като в тях всичко може да се случи. С всяка премината ще увеличите множителя на изкараните точки. Свършат ли ви животите - играта приключва. Имате възможността да избирате между случайно пускащи се мини игри ли винаги да са в една и съща последователност.

Играна: 2696

В момента: 0


Бети Бирен бар

vankizzle

Описание

Вие сте в ролята на барманка. Вашата задача е да обслужите клиентите си с бира за възможно най-кратко време.

Играна: 4292

В момента: 0


Бетовен

vladislav_haralampiev

Описание

В тази игра малкия Бетовен се нуждае от помощта ви, за да задоволи своя глад. Помогнете му да събере колкото се може повече вкусни лакомства, за да може вие да съберете повече точки.

Играна: 2004

В момента: 0


Блуубс 2

vankizzle

Описание

Целта в играта е да създадете верижна реакция, която да убие всички блуубсове. Когато кликнете на някое място, ще създадете експлозия, която ще изпрати точки в четирите посоки около нея. При досег на тези точки с блуубсовете, те ще експлодират и на свой ред изпращат нови точки около тях. Зелените ще го направят в четирите посоки, червените само по хоризонтала, а жълтите по вертикала. Само сините няма да разпръскват точки около тях при взривяване.

Играна: 1415

В момента: 0


БМХ турнир

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на Супер Марио да спечели турнир с колела. За целта трябва да покажете вашите способности и да преодолеете различни предизвикателства, като внимавайте да не загубите равновесие и да паднете.

Играна: 1909

В момента: 0


Бобър в опасност

gabriel_sulis

Описание


Помогнете на бобърът майстор да спаси живота си. Работното му място е изключително опасно и постоянно падат и летят предмети, които могат да го убият. Вашата задача е да му помогнете да запази живота си и да избегне опасността.

Играна: 2550

В момента: 0


Бой между известни момичета

nihilisto

Описание

Известните личности също имат скандали по между си, които понякога завършват и с бой. Изберете си любима знаменитост с която да влезнете в битка.

Играна: 9524

В момента: 0


Бокс с дядо

nihilisto

Описание

Мислиш се за много корав, а!? За много печен! Е... свърши се вече!!! Старата школа е тук и ще раздава тупалки! Стискали ти за един 3 рундов мач с... ДЯДО!

Играна: 7230

В момента: 0


Бонбонена забава

vankizzle

Описание

Влезте в бизнеса с бонбони. Създавайте от безкрайно вкусните лакомства и печелете пари. Тях вкарвайте в нови машини, за да увеличите продукцията на завода си. Колкото повече, толкова по-добре!

Играна: 2348

В момента: 0


Бонбонен свят

klasata

Описание

Целта на играта е да се движиш бързо към бонбоните преди да те е хванал чичкото и да ги взимаш. Колкото повече бомбони събереш, толкова повече точки ще имаш.

Играна: 1619

В момента: 0


Братята бобри

vankizzle

Описание

Ех, тези двама братя бобри! Те са големи строители, но материалите им са свършили. Затова им помогнете да съберат всички червени тухли!

Играна: 3652

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

40 - 52 от 510


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!