Забавни игри | НовиНови игри


Пукайте

bark4o

Описание

Пукайте възможно най-бързо балончетата с въздух. Играете с мишката.

Играна: 4429

В момента: 0


Пукнете цветните топчета

vankizzle

Описание

Целта ви е да спукате достатъчно цветни топчета, така че да съберете нужните ви за преминаването точки. Различните цветове, ще ви носят различно количество точки.

Играна: 5307

В момента: 0


Пчелите работнички

vankizzle

Описание

Помогнете на пчелите работнички да съберат разноцветният полен. Направете нужните комбинации, за да получите семена за нови растения, с които да направите градината си приказно красива. Разполагате с 10 минути за целта. Използвайте различните бонуси, за да улесните работата си.

Играна: 723

В момента: 0


Пчелна битка

vladislav_haralampiev

Описание

В разгара на пролетта се разразява и една стара вражда между оси и пчели. Помогнете на пчелите да събират мед и да се борят срещу злите оси. Не пропускайте малки специални кутии, които да ви помогнат в играта.

Играна: 1731

В момента: 0


Играна: 10243

В момента: 0


Първата целувка

vladislav_haralampiev

Описание

Всеки знае какво е вълнението, което се изпитва при първата целувка. Помогнете на една млада двойка да се наслади на своя момент и първата си целувка. Внимавайте и се крийте от случайните минувачи.

Играна: 848

В момента: 0


Първична сила

lampard13

Описание

Бъдете част от телевизионното шоу на световната федерация по кеч. Направете интервю с едни от най-добрите в този спорт. Внимавайте да не ги ядосате, че може да стане лошо.

Играна: 34504

В момента: 0


Пясъчният замък на Тото

vankizzle

Описание

Помогнете на Тото да направи най-красивият пясъчен замък. Можете да променяте три от елементите му, за да направите подходящата комбинация от тях. Освен това разполагате с още куп допълнителни елементи, с които да завършите ваканционната атмосфера.

Играна: 1404

В момента: 0


Работохолик

Описание

В тази игра трябва да помогнете на един работохолик да поработи в извън работно време, но не забравяйте, че не трябва да ви видят останалите хора.

Играна: 2213

В момента: 0


Равновесие 3

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да покажете уменията си като жонгльор. За целта трябва да запазите равновесие и да внимавате да не изпуснете чиниите си. Колкото повече време се справите, толкова по трудно ще става.

Играна: 4472

В момента: 0


Разбиване на клавиатурата

vankizzle

Описание

Натиснете съответстващите на показаните по виртуалната клавиатура бутони. Направете го възможно най-бързо, за да получите повече точки. За всеки пропуснат, ще бъде разбиван по един от бутоните с цифри. Ако бъдат разбити всички, съдбата им ще последва и цялата виртуална клавиатура.

Играна: 1871

В момента: 0


Различен Спайдърмен

Moderator

Описание

Спайдърмен в по-различна роля, от тази в която сме свикнали да го гледаме. Този път вие трябва да му помогнете да се придвижва и да не падне.

Играна: 4820

В момента: 0


Рат и сиренето

poolinka

Описание

Помогни на мишлето да стигне до къщичката и да изяде сиренцата.

Играна: 2901

В момента: 0


Първа Предишна 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Следваща Последна

352 - 364 от 510


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!