Забавни игри | НовиНови игри


Десктоп приключение

vankizzle

Описание

Едно човече обикаля из всички папки и иконки на компютъра. Помогнете му да стигне до крайната цел.

Играна: 3091

В момента: 0


Детска зоо ясла

vankizzle

Описание

Погрижете се за сладките същества от зоологическата ясла в кошчетата за спане, когато поискат това, когато са гладни - в столчето за хранене и им подайте бутилката с мляко. Сменяйте им памперсите, играйте с тях и ги люлейте, когато имат нужда от това.

Играна: 1281

В момента: 0


Детска лудория

hitplayer

Описание

Непослушното дете обича да гледа по-големи какички. Вие трябва да му помогнете да оглежда какичките без да го видят неговите родители. В притивен случай, те ще му се скарат и играта приключва.

Играна: 19202

В момента: 0


Джъстин Бийбър пощальон

vankizzle

Описание

Покрай деня на Свети Валентин, в пощата са затрупани с писма от обожателките на Джъстин Бийбър. Той иска да им върне подаръци, за целта ще помогне на пощенските служители. Пазете ги да не попаднат в ръцете на роботие, както и в правилните пощенски кутии.

Играна: 528

В момента: 0


Диви западни млечни шейкове

vankizzle

Описание

Тествайте скоростта на реакциите ви. Помогнете на магьосника да хване всички млечни шейкове, като не позволява те да достигнат до вечният му противник. Колко поредни напитки ще успеете да съберете?

Играна: 1838

В момента: 0


Дизайнер на захарни бастунчета

gabriel_sulis

Описание

Празниците се най-подходящото време на направата на прекрасни захарни бастуни. Съчетайте различните украси по най-добрия възможен начин, за да получите страхотен резултат.

Играна: 592

В момента: 0


Дизайн на плодова торта

vankizzle

Описание

Как изглежда мечтаната от вас торта? Използвайки възможностите, които тази игра ви предоставя, ще можете да я визуализирате.

Играна: 1212

В момента: 0


Докосни Дядо Коледа

smileygamer

Описание


Днес е Бъдни вечер и Дядо Коледа скита по покривите на къщите из цял свят. Ако искате много подаръци тук е времето да си откраднете малко от стария белобрад старец. Проверете рефлексите си и си превземете възможно най-много подаръци.

Играна: 984

В момента: 0


Дора подводен фотограф

vankizzle

Описание

Помогнете на малката Дора да направи перфектни подводни снимки. За целта изчаквайте водните обитатели да застанат на колкото се може по-централно място в момента на снимане. Бъдете внимателни, защото малкото момиче има много малко снимки.

Играна: 2329

В момента: 0


Дрейк и Джош

vankizzle

Описание

О, не! В стаята ти е пълна бъркотия, ако искаш по-късно да излезеш ще трябва да подредиш всичко. И то преди баба ти да дойде и да види този хаос.

Играна: 2330

В момента: 0


Дупка в стената

vankizzle

Описание

Преместете крайниците и тялото на всеки от играчите, така че да съвпаднат по форма с дупката в стената. Докоснете белите кръгове по приближаващата стена за бонус точки, ако завършите фигурите по-рано, можете да преместите стената по-бързо, за още допълнителни точки. Имате три бонус карти на разположение с различно действие.

Играна: 6865

В момента: 0


Дъждовни капки

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да съберете възможно най-много дъждовни капки. За целта трябва да кликвате с мишката върху тях и ще печелите точки. Ако не успеете малкотот детенце ще се намокри в локвите.

Играна: 1804

В момента: 0


Ежедневно чаша кафе

vankizzle

Описание

Играйте всеки ден! Отговорете на въпросите, според настроението си и разберете какъв характер сте.

Играна: 3810

В момента: 0


Първа Предишна 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Следваща Последна

105 - 117 от 510


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!