Забавни игри | НовиНови игри


Време за сладки целувки

vankizzle

Описание


Любовта е прекрасно нещо, но не и когато е забранена. Помогнете на влюбените гълъбчета да са заедно, като им откраднете малко време един за друг. Вашата задача е да ги предупреждавате, когато някой ги наблюдава.

Играна: 672

В момента: 0


Целувки в училище

vankizzle

Описание

В тази игра може да си припомните колко трудно е да получите целувка в училище. Първо ще трябва да преминете през един много разклонен лабиринт без да се докосвате, до която и да било стена.

Играна: 678

В момента: 0


Бас риболовния герой

vankizzle

Описание

Помогнете на Бас да изпълни своята мечта, която е да стане истинска риболовна легенда. Всичко идва от правилните движения, ако изпълните всичко правилно Бас ще хване огромна риба. Извадете максимално количество улов, за краткия интервал от време с който разполагате.

Играна: 911

В момента: 0


Бебе танцува Гангнам стил

vankizzle

Описание

На дали има все още някой, който поне не е чувал за Гангнам стила. Ето, че вече и бебетата се запалиха по него. Проблемът е родителите да не разбират за увлечението на малкия палавник. Погрижете се детето да тренира стила, без да бъде хванат от възрастен.

Играна: 1978

В момента: 0


Студио за татуировки 2

ilse

Описание

Станете една истинска легенда в правенето на татуси. Бъдете внимателни и четете какво точно желаят вашите клиенти. След това следвайте инструкциите на играта и направете татуировката бързо, лесно и точно.

Играна: 10807

В момента: 0


Студио за татуировки

ilse

Описание

Отворили сте си ново студио за татуировки, но ако искате да пробиете трябва да сте изключително внимателни с клиентите. Четете внимателно какво точно желаят вашите клиенти и избирайте най-подходящите за тях татуировки. Изпълнявайте ги бързо и точно.

Играна: 2889

В момента: 0


Извънземните харесват крави

vankizzle

Описание


Извънземните са гладни и нападат света. За да не унищожат човечеството, вашата задача е да им помогнете да вземат всички крави. За целта трябва да измисляте различни начини да ги премествате.

Играна: 758

В момента: 0


Палави Сестри

ilse

Описание

Мечтали ли сте да направите някоя пакост в болницата с медицинската сестра, да надникнете под блузката й или да я накарате да се наведе. Сега имате възможност, защото вие контролирате нещата, необходимо е само да изпълнявате стриктно зададените ви инструкции.

Играна: 2047

В момента: 0


Палавата шаферка

ilse

Описание

В тази игра имате възможност да изпълните най-различни номера на влюбените. Помогнете на палавата шаферка да направи замисленото като спазвате инструкциите.

Играна: 1614

В момента: 0


Бързина

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да унищожите всички зайчета. За целта трябва да използвате предоставеното ви оръдие и да изстреляте костенурката. Не забравяйте да си купувате нови екстри от магазина.

Играна: 2447

В момента: 0


БМХ турнир

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на Супер Марио да спечели турнир с колела. За целта трябва да покажете вашите способности и да преодолеете различни предизвикателства, като внимавайте да не загубите равновесие и да паднете.

Играна: 1909

В момента: 0


Уцели го

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да кликнете върху всички хелоуин същества възможно най-бързо.Ако успеете ще получите ключ за следващата стая. Колкото по-точни сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 709

В момента: 0


Направи път на господина

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да изненадате приятелката си и да й занесете сладолет. За целта трябва да преминете през целия парк,  като внимавате да не се блъснете в някой и да изпуснете сладоледа. Колкото по-бързи сте, толкова по-щастлива ще е вашата дама.

Играна: 1099

В момента: 0


Първа Предишна 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Следваща Последна

79 - 91 от 510


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!