Забавни игри | НовиНови игри


Моста на влюбените

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на млада двойка да покаже любовта си един към друг без да бъдат видяни от любопитни погледи. Разкарвайте всеки досадник застанал около вас като кликнете върху него.

Играна: 1644

В момента: 0


Лудия хамбургер

vankizzle

Описание

На това му се казва доставка по домовете. Единствения проблем и огромната дистанция, която трябва да преодолеете. Подобрявайте аеродинамичността на хамбургерите, който правите. Задачата ви е да стигнете до края на трасето.

Играна: 3879

В момента: 0


На риболов за Немо

vankizzle

Описание


Обичате ли да ходите на риболов? Ако отговора ви е да, сега имате възможност да потърсите Немо в дълбините на морето.За целта бъдете прецизни в мятането на въдица и внимавайте да не изпуснете улова си.

Играна: 3836

В момента: 0


Молах

vankizzle

Описание


Искало ли ви се е да си гледате животинка? Ако отговора ви е да, сега имате възможност да го сторите. Погрижете се за вашия малък приятел Молах. Нахранете го, разходете го и не забравяйте да направите всекидневните си упражнения.

Играна: 2757

В момента: 0


Давай мравке

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на Баба Мравка да прекоси страшната гора. В нея се крият много неприятели и опасности за нея. Погрижете се да стигне невредима, като събирате скритите предмети, които ще ви погнат.

Играна: 3875

В момента: 0


Дъждовни капки

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да съберете възможно най-много дъждовни капки. За целта трябва да кликвате с мишката върху тях и ще печелите точки. Ако не успеете малкотот детенце ще се намокри в локвите.

Играна: 1804

В момента: 0


Новогодишен номер

vankizzle

Описание

Направете няколко забавни новогодишни номера, на един случаен човек. Изпробвайте какво може да направите с всеки един от предложените ви предмети.

Играна: 2534

В момента: 0


Облечи кучето

vladislav_haralampiev

Описание

В тази игра имате уникалната възможност да създадете нова порода кучета, като обединявате различни части от други породи. След това открийте подходящи дрехи, който ще отиват на уникалното животинче.

Играна: 3819

В момента: 0


8 Март

vladislav_haralampiev

Описание

Това е една руска анимационна игра създадена, като поздрав за всички жени за техния празник осми март. Чуйте какво има да ви каже всеки един от присъстващите на празника.

Играна: 5645

В момента: 0


Ръчички 2

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на ръчичките да се съберат отново заедно. За целта вие и вашия приятел трябва да ги спасите, като преминат през всички предизвикателства и се съберат отново. Бъдете бързи и не ги карайте да чакат.

Играна: 1987

В момента: 0


Приключението на лунното момиче

vankizzle

Описание


Помогнете на момичето с розовите опашки на полети в небето. За целта трябва да внимавате да не падне във водата или да не я убие някоя птица. Бъдете внимателни и не забравяйте да събирате бонусите по пътя си.

Играна: 849

В момента: 0


Треска за сандвичи

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на мишока да си направи сандвич. За целта трябва да нарежете всички летящи продукти. Бъдете максимално бързи и внимавайте да не попаднете на някои капан.

Играна: 1986

В момента: 0


Равновесие 3

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да покажете уменията си като жонгльор. За целта трябва да запазите равновесие и да внимавате да не изпуснете чиниите си. Колкото повече време се справите, толкова по трудно ще става.

Играна: 4466

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

27 - 39 от 510


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!