Забавни игри | НовиНови игри


Целувки на плажа

vankizzle

Описание

Плажа е романтично и красиво място. Как една млада двойка отишла на плаж да не се наслади на любовта си. Проблемът идва от множество ограничени зяпачи. Помогнете на младата двойка да консумира любовта си без да бъдат хванати.

Играна: 933

В момента: 0


Фойерверки 3

vankizzle

Описание

Една забавна и увлекателна игра. Изберете сами какво да се покаже след взривяването на Фойерверките в небето. Бъдете оригинални и измислете множество страхотни изображения.

Играна: 3365

В момента: 0


Целувки в офиса

vankizzle

Описание

Под зорките погледи на шефовете и колегите офиса не е най-подходящото място за целувки, но една млада двойка иска да се наслади на любовта си. Помогнете им да споделят чувствата си един към друг, без да бъдат хванати.

Играна: 652

В момента: 0


Целувката на Лиан Раймс

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Лиан Раймс да покаже своята любов към кавалера си. Проблема идва от множеството папараци, непрекъснато дебнещи за нова сензация. Не позволявайте на никой да види вашата целувка.

Играна: 736

В момента: 0


Нинджа готвач

vankizzle

Описание

Бъдете една истинска нинджа в кухнята. Не пропускайте да накълцате нито един от летящите продукти. Бъдете внимателни и преди да накълцате нещо уверете се, че няма след това да ви боли.

Играна: 1690

В момента: 0


Многокракия руснак

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да помогнете на многокракия руснак да оцелее и танцува колкото се може повече време. Проблемът идва от слабостта му към водката и увеличаващите му крайници. Балансирайте танцьора в средата така, че да не се взривява на мините.

Играна: 631

В момента: 0


Камък, ножица, хартия

vankizzle

Описание

Проверете своя късмет, играейки добре познатата игра камък, ножица, хартия. Правилата са прости избирате си едно от трите и го маркирате с мишката. Камъка бие ножицата, хартията бие камъка, а ножицата, хартията.

Играна: 1363

В момента: 0


Сладката къщичка

vladislav_haralampiev

Описание

Едно прекрасно предложение за всеки любител на сладкишите и красотата. Украсете къщичката по най-добрия според вас начин. Не пестете бисквити, шоколад и каквото още се сетите, за да направите най-сладката къщичка.

Играна: 1589

В момента: 0


Целувката между красавицата и звяра

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на красавицата и звяра да засвидетелстват любовта си едни към друг. За целта те трябва да се целунат за определен период от време, но бъдете внимателни, защото не бива никой да види тяхната целувка.

Играна: 1748

В момента: 0


Късметлийска монета

gabriel_sulis

Описание


Изживейте едно невероятно хазартно изживяване. За целта трябва да си изберете вашата късметлийска монетка и проверете, колко голямо богатство ще ви донесе тя. Забавлявайте се докато печелите.

Играна: 4256

В момента: 0


Баскетболна целувка

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да изживеете едно невероятно любовно преживяване. За целта трябва да целунете вашия баскетболен съотборник възможно най-много пъти, без да ви забележат.

Играна: 826

В момента: 0


Каубойска целувка

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да спечелите любовта на най-невероятния каубой. За целта трябва да го целувате възможно най-мнго преди да ви хванат. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 503

В момента: 0


Целуни принца жаба

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да дадете възможно най-дълга целувка на принца, но ако не искате той да се превърне в жаба, трябва да сте изключително внимателни, магьосника да не види вашите действия.

Играна: 649

В момента: 0


Първа Предишна 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Следваща Последна

105 - 117 от 510


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!