Потребителски | НовиНови игри


Атомно море

vankizzle

Описание

След замърсяване с атомна радиация в океан се появява нова много опасна риба. Помогнете й да оцелее и да порасте. Колкото по-добре се справите с всяко ниво, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 34372

В момента: 0


Коледни бисквити

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Дядо Коледа да хване всички крадци на неговите вкусни бисквити. За целта бъдете максимално бързи и хванете всички бандити преди да ви е изтекло времето.

Играна: 17713

В момента: 0


Супер удар

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се отървете от всички извънземни. За целта трябва да нанесете поредица от точни удари и да ги бутнете от платформата. С колкото по-малко удара се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 25899

В момента: 0


Изгубения астронавт

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на едно момче да обиколи звездите. За целта трябва да измислите как да го измъкнете от всяка планета, на която попада. За целта бъдете максимално наблюдателни и мислете нестандартно.

Играна: 27462

В момента: 0


Паркирай големия камион

vankizzle

Описание

Придвижете големия симпатичен камион до мястото отбелязано от играта като паркинг. Бъдете колкото се може по-бързи и внимателни, защото по пътя има много препятствия, а вие трябва да върнете машината невредима.

Играна: 41059

В момента: 0


Първа Предишна 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Следваща Последна

92 - 104 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!