Потребителски | НовиНови игри


Дявол на мотора

vankizzle

Описание

Покажете, че вие сте истински дявол зад кормилото на един мощен мотоциклет. Направете колкото се може повече страхотни номера след всеки скок, за да спечелите повече точки.

Играна: 4151

В момента: 0


Направи маймунката щастлива 2

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да направите симпатичната маймунка щастлива. За целта трябва да откриете всички предмети, който тя търси, за да може да се почувства отново щастлива. Внимавайте да не я разочаровате.

Играна: 14623

В момента: 0


Спечели да умреш 2012 част 2

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да преминете всяко едно трасе като използвате ограничени автомобили и гориво. Това не би било много трудно ако по пътя не беше пълно със зомбита. Подобрявайте автомобилите, за да преминете успешно всички трасета.

Играна: 25882

В момента: 0


Последвай ме

vankizzle

Описание

Помогнете на топчицата да стигне края на всяко ниво. За целта обаче трябва да избягвате крайната на всяка карта. Бъдете внимателни, защото навсякъде ви дебнат опасности.

Играна: 2441

В момента: 0


Малкия откривател

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на малките танкчета да стигнат до своята цел. За целта трябва да им сложите указателни табели, който те ще спазват. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 12113

В момента: 0


Убиец

vankizzle

Описание

В тази страхотна екшън игра ви очаква поредица от невероятни мисии и изпитания. Не се спирайте пред нищо и никой. Преминете всяко ниво, колкото се може по-добре, за да спечелите максимален брой точки.

Играна: 4111

В момента: 0


Забавни каскади

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на моториста успешно да премине през всички нива. За целта трябва да сте максимално съобразителни и внимателни. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4358

В момента: 0


Свободно желе

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на свободното желе да избяга от всяко едно ниво. За целта трябва да поставяте тарабите на правилните места, така че желето да мине през всички звезди и след това да стигне до изхода.

Играна: 3621

В момента: 0


Кола под прикритие

vankizzle

Описание

Помогнете на главния герой от тази екшън игра да премине успешно през всички нива на играта. Бъдете максимално внимателни и се опитайте да съберете колкото се може повече бонуси по пътя си.

Играна: 13983

В момента: 0


Дяволски скок 2

vankizzle

Описание


В тази игра имате за задача да помогнете на скачащите дяволи се се отърват от така омразните им ангели. За целта помислете внимателно и изберете най-добрата траектория за скока.

Играна: 4935

В момента: 0


Бяло и черно

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на кубчето да премине през всички нива на играта. Те са изцяло два цвята, както и кубчето. Черната част на кубчето може да се опира само с черна повърхност.

Играна: 2696

В момента: 0


Задача от кралицата

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се преборите със злите чудовища. За целта трябва да отклонявате топката, така че да ги удряте. Бъдете внимателни и се опитайте да не изпускате нито един от злодеите.

Играна: 5469

В момента: 0


Черната страна

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да обърнете всички платформи от черната им страна. За целта трябва да кликнете върху тях и да задържите мишката до където трябва. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4342

В момента: 0


Първа Предишна 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Следваща Последна

144 - 156 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!