Потребителски | НовиНови игри


Защитниците на кралството

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да защитите кралството си от множество нападатели. За целта трябва да поставяте защитните на стратегически места, който да се борят със завоевателите. Колкото по-добре се справите с всяко ниво, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 35192

В момента: 0


Смъртоносно пътуване

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на моториста успешно да премине през всички нива. За целта трябва да сте максимално съобразителни и внимателни за да се преборите със всички злодей на пътя. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 14053

В момента: 0


Епичен град 2

vankizzle

Описание

Постройте своя епичен град. За целта преминете обучението на играта и следвайте нейните инструкции. Създайте забележителни сгради и оформете града, както вие смятате за най добре. Целете максимална ефективност от всяка ваша постройка.

Играна: 12046

В момента: 0


Герой в океана

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на малката подводница да премине през всичките си мисии. Бъдете максимално наблюдателни и бързи, за да спечелите повече точки от всяко едно ниво.

Играна: 10098

В момента: 0


Стрелец по извънземни

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на астронавта да се отърват от всички зли извънземни. За целта трябва да обстреляте всички зли мъртъвци. Колкото по-точни сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 10432

В момента: 0


Живот

vankizzle

Описание

В тази игра става дума за едно пеленаче без късмет. Щъркела пренасящ го изпуска. Сега от вас зависи малкия да оцелее след безкрайното падане. Бъдете внимателни защото във въздуха може да откриете много полезно, но и много вредни неща.

Играна: 6939

В момента: 0


Гладни насекоми

vankizzle

Описание

Помогнете на симпатичните насекоми да си похапнат. За целта им направете безпрепятствен маршрут до храната. Бъдете внимателни и не позволявайте на насекомите на пострадат.

Играна: 7904

В момента: 0


Дървосекача Кътър

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Кътър да прелети колкото се може по-голяма дистанция. Бъдете внимателни, защото по пътя ви дебнат много опасности. Не забравяйте да събирате всички бонуси, който дават точки.

Играна: 7952

В момента: 0


Давай Дядо Коледа 2

vankizzle

Описание


Знаете, че Дядо Коледа трябва да обиколно цялото земно кълбо, за по-малко от 24 часа. За това и неговите тренировки за скорост стигат до крайности. Помогнете му да преодолее всички нива на играта за по-малко от 60 секунди.

Играна: 6867

В момента: 0


Роботрон

vankizzle

Описание

Помогнете на Роботрон да се отърве от всички зомбита. За целта той трябва да направи няколко точни изстрела, но не забравяйте, че колкото по-малко са те толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 10090

В момента: 0


Ленди в земята на роботите

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Ленди да открие всички разлики между почти еднаквите картинки в земята на роботите. Бъдете максимално бързи, за да спечелите повече точки.

Играна: 9234

В момента: 0


Свободни животни

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на пчелите да спасят изпадналото в беда животно. За целта трябва да ги подреждате по три или повече еднакви във вертикални или хоризонтални линии. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 23333

В момента: 0


Бос 101

vankizzle

Описание

Помогнете на робота с кодово название Бос 101 да победи в битките между роботи. За целта той трябва да е безжалостен и да унищожава всеки враг осмелил се да се изправи пред него.

Играна: 7420

В момента: 0


Първа Предишна 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Следваща Последна

131 - 143 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!