Потребителски | НовиНови игри


Коледната нощ

vankizzle

Описание

Помогнете на добрия белобрад старец да се справи с разнасянето на всички подаръци само за една нощ от годината. За целта вземете подаръците от посоченото от играта място и ги поставете прави в комините на послушните деца.

Играна: 5263

В момента: 0


Коледни подаръци

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете в намирането на колкото се може повече коледни подаръци. За целта трябва да ги вадите от пъзела с подаръци. Колкото повече подаръци навържете, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 11192

В момента: 0


Ярост на пътя

vankizzle

Описание

Един мощен автомобил очаква перфектния си шофьор. Качете се зад волана и не оставяйте никой да ви победи. Унищожавайте всичките си врагове по пътя си. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ви очакват.

Играна: 17106

В момента: 0


Модерно състезание

vankizzle

Описание

Настъпете десния педал да автомобила до край. Завършете всяко състезание за колкото се може по-кратък интервал от време. Това е единствения начин да си гарантирате победа и да грабнете големия трофей на играта.

Играна: 28525

В момента: 0


Лабиринт Еволюция

vankizzle

Описание

Отведете малката звездичка до надписа "Finish". За целта обаче ще трябва да покажете забележителна съобразителност и точност. Колкото по-бързо се справите с всяко ниво, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 6286

В момента: 0


Греди шерифа

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на всички цветни хода да са щастливи. За целта всеки един от тях трябва да стигне до съответстващият му цвят камък. Бъдете внимателни и се опитайте да изпълните всяка мисия с минимален брой ходове.

Играна: 9266

В момента: 0


Не в моето подземие

vankizzle

Описание

Помогнете на страховития кентавър да се отърве от всички натрапници. За целта той трябва да отстрани всеки враг с колкото се може по-малко изстрела, за да спечелите повече точки от нивото.

Играна: 10333

В момента: 0


Коледни топки

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на симпатичното човече да занесе всички коледно топки до своя приятел в къщата. Бъдете внимателни топките да са подредете както ги показва на картинката.

Играна: 4142

В момента: 0


Коледен подарък

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Дядо Коледа да занесе своите подаръци да всички деца. За целта трябва да преминете през всички коледни чорапчета. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 6369

В момента: 0


Рицари срещу зомбита

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на рицарите да одържат злите прииждащи зомбита. За целта трябва да ги поставяте на правилните места, за да премахнете всички нападатели. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 15533

В момента: 0


Малкия скачач

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на малкия скачач да премине през всички планети, като съберете колкото се може повече бонуси между тях. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 8861

В момента: 0


Бутни

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да помогнете на оранжевите фигурки да се отърват от всички червени. За целта те могат да сменят формата си. Бъдете максимално бързи, за да спечелите повече точки от всяко ниво.

Играна: 16373

В момента: 0


Малката нинджа

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на младата нинджа да се отърват от всички пазачи. За целта трябва с няколко точни мятания да се отървете от всички. С колкото по-малко хвърляния се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 8902

В момента: 0


Първа Предишна 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Следваща Последна

118 - 130 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!