Потребителски | НовиНови игри


Помогни на Дядо Коледа

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Дядо Коледа да създаде своите подаръци. За целта вижте на картинката какви елементи трябва да сложите на подаръка, за да стане перфектен.

Играна: 21687

В момента: 0


Шофьор на автобус през зимата

vankizzle

Описание

Докажете колкото добър шофьор сте като преместите автобуса от точката на която се намира до показаното от играта място. Бъдете максимално внимателни и бързи ако искате да спечелите повече точки.

Играна: 75443

В момента: 0


Липсващия елен

vankizzle

Описание

Точно преди празника изчезват елените на Дядо Коледа. Сега той трябва да използва своята моторизирана шейна. Проблемът, е че той не мое да я управлява. Помогнете да добрия старец да стигне до всички къщи с добри деца..

Играна: 20335

В момента: 0


Пасианс за самураи

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите пасианса от карти. За целта трябва да вземете под внимание силата и цвета на картите. Бъдете максимално бързи, за да спечелите повече точки.

Играна: 127948

В момента: 0


Коледна зебра

vankizzle

Описание

Помогнете на коледната зебра да събере колкото се може повече лакомства за краткия интервал от време, с който разполага. Зебрата има специално умение, което ще ви помогне, активиращо се с "Space".

Играна: 3523

В момента: 0


В страната на сънищата

vankizzle

Описание

Помогнете на главния герой от тази екшън игра да премине успешно през всички нива на играта. Бъдете максимално внимателни и се опитайте да съберете колкото се може повече бонуси по пътя си.

Играна: 6917

В момента: 0


По три

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на коледните топки да се сортират. За целта трябва да ги подреждате по три или повече еднакви във вертикални или хоризонтални линии. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 24188

В момента: 0


Унищожител на скелети

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете всички скелети. За целта трябва да направите няколко точни сряза на точните места, за да стоварите нещо тежко на главите на скелетите. Бъдете внимателни да не пострадат невинните хора.

Играна: 17230

В момента: 0


Спортна академия

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се включите в спортната академия, като си изберете фаворитка. Целта ви е да я класирате колкото се може по-напред във всяка дисциплина, за да може тя да грабне големия трофей.

Играна: 13406

В момента: 0


Състезание с скъпоценни камъни

vankizzle

Описание


Бъдете максимално бързи и преминете през старт финалната права. Преминете орез всички състезания, като спечелите колкото се може повече точки. Не забравяйте да събирате всички бонуси по пътя си.

Играна: 16579

В момента: 0


На лов за бонбони

vankizzle

Описание

Коледните празници са страхотно време за похапването на вкусни бонбони. Помогнете на едно момче да събере колкото се може повече бонбони като използва своята топка. Бъдете внимателни да не изпуснете много лакомства.

Играна: 14607

В момента: 0


Измъкнете Дядо Коледа 2

vankizzle

Описание

Тази година Дядо Коледа няма никакъв късмет. След тежкото измъкване от първата част на играта сега той отново е изпаднал в затруднение. Помогнете му отново и вече със сигурност ще останете вечно в списъка с добрите деца.

Играна: 9421

В момента: 0


Измъкнете Дядо Коледа

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на белобрадия старец да се измъкне от една много трудна ситуация. Потърсете всички предмети, който може да са ви полезни и открийте как точно да ги използвате.

Играна: 7925

В момента: 0


Първа Предишна 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Следваща Последна

105 - 117 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!