Потребителски | НовиНови игри


Играна: 5673

В момента: 0


Летни бижута

smileygamer

Описание

В тази игра задачата ви е да съберете колкото се може повече от летните бижута. За целта трябва да прекарате линия през поредица от еднакви бижута. Колкото повече събирате наведнъж, толкова повече точки печелите от тях.

Играна: 5426

В момента: 0


Играна: 5238

В момента: 0


Битката за планетата Гооноб

vankizzle

Описание

Това е игра за 2-ма. Целта е да хвърлите копията си по съществата и да съберете получените плодове. Пазете се от капани и предмети които отразяват стрелбата. Нека по-добрият победи.

Играна: 176

В момента: 0


Соник треска за пръстени

vankizzle

Описание

Симпатичния таралеж на име Соник се впуска в ново приключения, за да събере още от любимите си пръстени. Помогнете му като го напътствате правилни. Постарайте се да избягвате праговете по пътя си, за да не ви бавят.

Играна: 178

В момента: 0


Пингвините могат да летят 2

vankizzle

Описание

Помогнете на пингвинчето да се изкачи нагоре по платформите, като събира скъпоценни камъни и монети. Опитайте се да достигнете финала, преди времето да изтече. Избягвайте шиповете, защото те ще го наранят. Колкото повече бижута и монети сте събрали по пътя - толкова повече точки ще получите във всяко от нивата. Използвайте ги за подобрения.

Играна: 176

В момента: 0


Хелоуин

vankizzle

Описание

Искате ли да празнувате хелоуин на спокойствие тази година? Ами тогава приберете всички истински чудовища на правилните места. Бъдете колкото се може по-точни, за да получите максимален брой точки.

Играна: 181

В момента: 0


Сладкия север

gabriel_sulis

Описание

В тази страхотна екшън игра ви очаква поредица от невероятни мисии и изпитания. Не се спирайте пред нищо и никой. Преминете всяко ниво, колкото се може по-добре, за да спечелите максимален брой точки.

Играна: 525

В момента: 0


Кериъс Уелтлинг

vankizzle

Описание

Помогнете на птичето да се нахрани с полезните за него храни и избегне опасностите, които падат. Поддържайте нивото на здравето му максимално.

Играна: 178

В момента: 0


Робо защитник

vankizzle

Описание

Помогнете на Робо защитника да защити планетата си от падащите метеорити. Нямате ограничение в амунициите, но можете да изпуснете само няколко метеора.

Играна: 174

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

40 - 52 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!