Потребителски | НовиНови игри


Митични войни

vankizzle

Описание

Готови ли сте за тежка битка? Борете се срещу митични същества, които искат да завладеят териториите ви. Спрете ги много преди да са достигнали до вас.

Играна: 2575

В момента: 0


Съревнование за Селена Гомез

sw3e7y_bear

Описание

Даниел изгаря от огромно желание да целуне Селна докато тя спи. Помогнете му да получи своята гореща целувка без да събуди Селена.

Играна: 7633

В момента: 0


Завоевател

vankizzle

Описание

Целта на играта е да защитите своя замък. Можете да тренирате различни видове воини - стрелци, пехота, конница. За защита използвате и основното си оръжие, което се намира на върха на базата, също така да строите кули за защита. Използвайте МИШКА, за да се прицелите и чрез задържане и пускане на левия бутон да стреляте с основното си оръжие. Подобряването на различните неща (Upgrade) е много важно в тази игра. Можете да подобрите почти всичко - кликнете на замъка и ще видите Upgrate менюто. Можете ли да оцелеете през 30 те атаки на врага през времето ?

Играна: 3095

В момента: 0


Защити замъка си

giacc

Описание

Защити замъка си

Играна: 5790

В момента: 0


Флаш Трек 2

vankizzle

Описание

Започвате като капитан на малък кораб от една от седемте раси. Предприемете търговски мисии с други кораби и планети, за да имате latinum. Купете deuranium и планове за станция и колонизирайте планети, за да построите своя империя. След това завладейте галактиката. Играта включва над 60 различни космически кораба, 50 звездни системи, различни 50 планетни станции и вселена, която се променя според вашата игра.

Играна: 2207

В момента: 0


Галактика Ребелиън

vankizzle

Описание

В близкото бъдеще планетата Земя става малка за човечеството и то тръгва на поход за колонизиране на нови светове. В най-подходящата галактика те срещат враг, който трябва да надвият, за да се заселят в нея. Помогнете на бойните ескадрили да се справят с противника. Изпращайте войски от база в база, за да ги завладявате и защитавате. Целта ви е да прочистите всяка от слънчевите системи от

Играна: 1676

В момента: 0


Бета Кентавър

vankizzle

Описание

В Бета Кентавър е открит облак от тъмна материя и до него е изпратен изследователски пост. Един ден от него се получава сигнал, че е нападнат от армия извънземни, които се насочват към нашата планета. Вие сте командира на военните в космоса и трябва да направите всичко възможно, за да спрете атаката, като разполагате защитни системи около планетата Земя.

Играна: 1761

В момента: 0


Ултрамен и Звездния бог 2

vankizzle

Описание

Ултрамен и Звездния бог трябва да защитят галактиката от злите сили. За целта обаче ще им е необходима вашата помощ. Напътствайте правилно двата война и премахвайте всеки враг изправил се срещу вас.

Играна: 1864

В момента: 0


Стратегическа защита 3

vankizzle

Описание

Финалната битка настъпи! Имате още малко време, за да изградите стратегията си да построите укрепления и да създадете непобедима армия.

Играна: 6286

В момента: 0


Семена

vankizzle

Описание

Злите плодове и зеленчуци искат да откраднат семената на тиквата. Защитете я като използвате въоръжените ви приятели. Разположете ги на подходящите места, така че да спрете атаките на враговете.

Играна: 2375

В момента: 0


Бръмбари

pokco_marti

Описание

Направете огромна барикада така, че бръмбарите да не могат да я преодолеят. Ако допуснете повече от 50, губите играта.

Играна: 1046

В момента: 0


Клетъчна защита

vankizzle

Описание

Имунната система на Том е отслабнала, за да се справи с борбата с вирусите трябва да защитите бактериите от умиране.

Играна: 1292

В момента: 0


Първа Предишна 1787 1788 1789 1790 1791 1792 1793 1794 1795 Следваща Последна

23310 - 23322 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!