Потребителски | НовиНови игри


Невъзможен блок

vankizzle

Описание

Целта на играта е да направите достатъчно пари купувайки и продавайки къщи, за да може да си позволите блок, който струва 10 милиона.

Играна: 6191

В момента: 0


Спектрум защита

vankizzle

Описание

Изградете правилната стратегия, за да може да се справите с нашествието на насекомите. Постройте достатъчно кули, за да ги спрете.

Играна: 830

В момента: 0


Jewel Thief

bark4o

Описание

Откраднете музейните предмети.

Играна: 2792

В момента: 0


Бойни кораби

vankizzle

Описание

Чу се първият изстрел за начало на войната! Разпредели цялата си флота по морските ширини. Намери и унищожи корабите на врага.

Играна: 14528

В момента: 0


Prison Break

mitko_1844

Описание

Измъкни се от затвора.

Играна: 6210

В момента: 0


Прокълнато съкровище

hristinchet0

Описание


В тази игра задачата ви е да защитавате прокълнатото съкровище от хорските набези. За целта стройте защитни кули и не позволявайте на никой да се добере до скъпоценните камъни. Колкото по-добре се справите с всяко едно ниво на играта, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 14593

В момента: 0


Корпоративни войни 2

vankizzle

Описание

След като първият опит за завладяване на планетата ПХ-21 е пропаднал, сега корпорацията отново се опитва да я превземе. Вашата задача е отново да поемете защитата й и отблъснете настъпващата армията. С парите получени от унищожението на противниците правете нови кули и подобрявайте вече съществуващите.

Играна: 6230

В момента: 0


Звездна следа

vankizzle

Описание

Здравейте командире, качете се на кораба и изберете стратегия, с която да се подготвим за бойни действия. Победите корабите на противника.

Играна: 383

В момента: 0


Топ защита

vankizzle

Описание

След избухването на неутронна звезда, живота на една от планетите е напълно унищожен. Сградите обаче са останали непокътнати. Целта на племената обитаващи краищата на галактиката е да завладеят планетата, за да я използват като база за последващи атаки към съюза. Вие сте единственият оцелял, намиращ се на космическа база в орбита около тази планета. Задачата ви е да спрете атаката на племената и не допуснете са се доберат до военните бази. Използвайте всичките си налични оръжия за да защитите ракетните силози. Правете подобрения по наличните оръжия и отключвайте нови, за да се справите с все по-яростните атаки на врага.

Играна: 6248

В момента: 0


Пиратска торта 2

vankizzle

Описание

Време е да вземете част от пиратската плячка, а защо не и цялата. За целта обаче трябва да пазиш острова си от натрапници.

Играна: 6471

В момента: 0


Въздушен трафик

Gideon

Описание

Ти отговаряш за приземяването на всички самолети, намиращи се във въздушното пространство. Покажи уменията си и ги приземи безаварийно.

Играна: 14752

В момента: 0


Буболечки скитници

vankizzle

Описание

Помогни на тези малки скитници да се върнат обратно. Целта е всички калинки да са в полето, което е в същият цвят като тях самите.

Играна: 382

В момента: 0


Tic Tac Toe

bark4o

Описание

Играйте морски шах.

Играна: 1821

В момента: 0


Първа Предишна 1787 1788 1789 1790 1791 1792 1793 1794 1795 Следваща Последна

23284 - 23296 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!