Стратегически | НовиНови игри


Войната на вампирите и върколаците

vankizzle

Описание

Войната между вампирите и върколаците започна. Изберете си страна и направете всичко възможно да победите противниковия лагер. За целта събирайте ресурси, с който да стройте все по-голяма и силна армия.

Играна: 6128

В момента: 0


Зомби нападение

vankizzle

Описание

На вас е поверена изключително важната задача да защитите човечеството от зомби нападение. За целта стройте оръжия на стратегически места и не позволявайте на зомбитата да преминат. Със спечелените пари стройте нови оръжия или подобрявайте старите.

Играна: 17203

В момента: 0


Пингвините атакуват 4

vankizzle

Описание


За пореден път наглите пингвини атакуват. Ваша задача е да предотвратите тяхната инвазия. За целта стройте различни по сила кули на стратегически места. Не забравяйте да събирате всичко полезно изпуснато от враговете си и с него да стройте нови кули или да подобрявате старите.

Играна: 5063

В момента: 0


Втори опит

rzn1986

Описание

Проведете множество битки срещу чудовища и преодолейте всяко препятствие по пътя си. Продължавайте напред отключвайки нови предизвикателства. Не забравяйте, че всеки противник има своите слаби в своите силни страни.

Играна: 719

В момента: 0


Ултрамен и Звездния бог 2

vankizzle

Описание

Ултрамен и Звездния бог трябва да защитят галактиката от злите сили. За целта обаче ще им е необходима вашата помощ. Напътствайте правилно двата война и премахвайте всеки враг изправил се срещу вас.

Играна: 1864

В момента: 0


Магически защитник

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да спасите света от нападението на злите чудовища. За целта трябва да разположите по най-правилния начин предоставените ви оръдия. Колкото повече чудовища убиете, толкова повече пари ще спечелите, с които можете да си купите нови боеприпаси.

Играна: 4832

В момента: 0


Защити слънчевата система

vankizzle

Описание

Защитете слънчевата система от извънземни нападатели. Отбранявайте системата планета по планета като отстранявате всеки осмелил се да ви атакува. За целта стройте различни по сила оръжия. Със спечелените пари подобрявайте кулите си или стройте нови.

Играна: 6432

В момента: 0


Едно парче

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на главния герой от екипът "едно парче" да премине през всички изпитания. За целта трябва да премахнете всичките си врагове по пътя. След всяка битка печелите опит и ставате все по силни.

Играна: 920

В момента: 0


Отбрана срещу чудовищата

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да направите най-добрата отбрана и да унищожите всички атаки на чудовищата. За целта трябва да закупите повече и по-силни оръжия, които да сложите на най-подходящите места. Колкото повече от враговете премахнете, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2970

В момента: 0


Единакът срещу зомбитата

vankizzle

Описание

Помогнете на единакът да защити своята островна крепост от прииждащите зомбита. Бъдете внимателни и премахвайте всяко зомби преди да стигне до крепостта ви. Не забравяйте да събирате всички бонуси, който откриете.

Играна: 1608

В момента: 0


Малкия диспечер

vankizzle

Описание

На едно малко момче му се вижда детска игра да е диспечер, но се оказва доста по-трудно от колкото е изглеждало. Помогнете на малкото момче да приземи всички самолети и въртолети на правилната писта.

Играна: 1978

В момента: 0


Мениджър

vankizzle

Описание

Влезте в ролята на главен мениджър и подгответе един автомобил колкото се може по-добре за състезание. По време на самото състезания може да определяте средната скорост на автомобила, но имайте предвид, че колкото по-бързи сте, толкова по-нестабилни сте в завоите.

Играна: 3154

В момента: 0


Брегова обсада 2

vankizzle

Описание

Група пирати се опитват да заграбят поредното съкровище. Проблемът е, че то се множество кръвожадни чудовища. Помогнете на пиратите да се снаряжават добре, за да защитят своя кораб и правото над съкровището.

Играна: 2665

В момента: 0


Първа Предишна 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Следваща Последна

92 - 104 от 1012


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!