Стратегически | НовиНови игри


Отместване

vankizzle

Описание

Участвайте в една невероятна, космическа битка. Стройте стратегически кули и не позволявайте на противникът ви да победи. Пазете основната си кула, защото падне ли тя, губите играта.

Играна: 1881

В момента: 0


Римски пътища

hristinchet0

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на римляните да построят своя път до съседната крепост. За целта трябва да насочвате работниците и да определяте задачите им. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 19637

В момента: 0


Луди кули 2

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да унищожите всички нападатели, който се опитват да пробият през вашата защита. За целта стройте различни по сила защитни кули. Със спечеленото от унищожените противници стройте нови кули или подобрявайте старите.

Играна: 6455

В момента: 0


Племенни войни 2

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да спечелите племенната война. За целта обаче ще трябва да подбирате внимателно видовете армия и количество. Бъдете безмилостни, защото враговете ви нямат да проява такава.

Играна: 7715

В момента: 0


Диамантена защита: Забравен

hristinchet0

Описание

Поставяй защитните укрепления на пътя на нападателите и постави мощни бойни диаманти в тях. Не позволявайте агресорите да преминат през вашата диамантена защита. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 11725

В момента: 0


Космическа Станция Балкан

man3d

Описание


В играта космическа Станция Балкан трябва да бъде спасена от атаката на нашествениците. Изживейте едно космическо приключение, борейки се с врага, като същевременно се събирате ресурси за да можете да помогнете на планетата.

Играна: 1336

В момента: 0


Войната на петната

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на добрите петна да победят злите. За целта трябва да използвате картите, с който разполагате. С всеки нов рунд вие ще получавате по три нови карти.

Играна: 1869

В момента: 0


Въздигането на зомбитата

vankizzle

Описание

Какво ще направите ако разберете, че мъртвите оживят? Стройте различни по сила оръдия, за да спрете вълните зомбита искащи да избягат от вечния си дом. Със спечелените пари стройте нови оръдия или подобрявайте старите.

Играна: 10573

В момента: 0


Далечните герои

vankizzle

Описание


От едно далечно кралство са изпратени група войни, за да окажат помощ на приятелска територия тероризирана от чудовища. помогнете на далечните герой да изпълнят своята мисия и да победят всеки враг по пътя си.

Играна: 3889

В момента: 0


Войната на моливите

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да защитите стратегически позиции. За целта стройте различни по сила оръдия, с който да унищожавате прииждащите врагове. Бъдете внимателни и не позволявайте на никой да се измъкне.

Играна: 4020

В момента: 0


Отбраната на Тесла

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Тесла да защити своите територии от нарушители. За целта унищожавайте всеки осмелил се да прекрачи в обсега на оръжията ви. Със спечелените пари стройте защитни кули и подобрявайте силата на оръжията си.

Играна: 3836

В момента: 0


Войници

vankizzle

Описание

Търси се смел и решителен войн. Той ще бъде пратен в тила на врага да изпълни поредица от невъзможни мисии. Ако вие мислите, че ще се справите с тази задача, то захванете се веднага! Четете внимателно какво се изисква от вас и изпълнете точно мисията.

Играна: 3127

В момента: 0


Защо съм мъртъв

rzn1986

Описание

В тази криминална игра имате уникалната възможност да разследвате собственото си убийство. Вървете по пътя на доказателствата и като истински агенти разкрийте тъмните тайни на този случай.

Играна: 4422

В момента: 0


Първа Предишна 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща Последна

66 - 78 от 1012


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!