Стратегически | НовиНови игри


Световна гвардия

vankizzle

Описание


Мечтали ли сте да имате своя собствена армия, ако да, сега имате възможност. Разположете армията си на правилното място и надвийте врага. Внимавайте да не станете жертва и не забравяйте да посещавате магазина.

Играна: 9255

В момента: 0


Мафията в Ню Йорк

vankizzle

Описание

Мафията в Ню Йорк е обезглавена. Сега вие имате уникалната възможност да станете истински бос на мафиотска фамилия. Вашата дума ще е закон, но внимавайте защото зад всеки ъгъл ви чака опасност.

Играна: 1512

В момента: 0


Последната армия

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да докажете себе си като страхотен военен стратег. Превземете всички вражески постове, като за целта изпращайте армия от бункерите си. Цифрата под всеки пост показва броя на войниците намиращи се в него.

Играна: 7745

В момента: 0


Цветно нападение

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да унищожите цветните извънземни. За целта трябва да поставите оръдия на правилните места, с правилните бомбички. Внимавайте, защото всяко извънземно се убива с точно определен цвят бомбичка.

Играна: 1131

В момента: 0


Унищожи всичко 2

vankizzle

Описание

В космическото пространство важи логиката унищожи всичко или ще бъдеш унищожен. Погрижете се за всичките си врагове и не позволявайте на никой да ви победи. Пестете ресурсите и стройте само най-необходимите сгради.

Играна: 3117

В момента: 0


Защита от балончета

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да унищожите всички балончета. За целта трябва да направите своя армия, която да ги пука. Поставете всеки воин на стратегическо място, за да изпълните мисията си.

Играна: 1605

В момента: 0


Защити кулата

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача еда предпазите кулата си от вражеските нападения. За целта трябва да си купите армия от маймунки, които да ви помагат. Разположете ги на стратегически места и не позволявайте да ви победят.

Играна: 12798

В момента: 0


Битката на чудовищата

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да унищожите всички противниците, който срещнете на арената. За целта създайде свой собствен отбор войници, като избирате от предложените ви извънземни и ги пуснете на ринга. внимавайте да не ви убият, защото ще загубите двубоя.

Играна: 2018

В момента: 0


Отбрана на хартия

vankizzle

Описание

Постройте колкото се може по-добра защита. Не позволявайте на нито един нападател да премине цялата дистанция на полето. Бъдете хитри и постройте добър лабиринт. Не забравяйте да използвате спечелените пари за строенето на нови кули или подобряването на старите.

Играна: 3029

В момента: 0


Приключенията на водния рицар

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на водния рицар, който иска с цялото си сърце да спаси своята любима. За целта ще трябва да го напътствате правилно в опасното блато. Бъдете внимателни и спасявайте всички същества попаднали в блатото.

Играна: 1594

В момента: 0


Битката на машините

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да направите своя робот най-силния и да спечелите състезанието. За целта ще трябва да унищожите всички роботи изпречили се на пътят ви. Закопавайте различни видове усилващо бонуси от магазина след всяка битка.

Играна: 6674

В момента: 0


Прокълнато съкровище

hristinchet0

Описание


В тази игра задачата ви е да защитавате прокълнатото съкровище от хорските набези. За целта стройте защитни кули и не позволявайте на никой да се добере до скъпоценните камъни. Колкото по-добре се справите с всяко едно ниво на играта, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 13918

В момента: 1


Защита от балони 2

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да спукате веригата от балони. За целта трябва да построите своята армия от маймунки, които да пазят тунела. Не забравяйте да се възползвате от бонус екстрите за забавяне или пукане на балоните.

Играна: 2910

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

53 - 65 от 1012


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!