Стратегически | НовиНови игри


Марсианска колония

vankizzle

Описание

Докажете, че сте истински завоеватели и направете своя колония на повърхността на червената планета от нашата слънчева система. Бъдете внимателни, защото непознатата територия крие много рискове.

Играна: 3299

В момента: 0


Тъмнина 3

serkito

Описание

Създайте си собствена база и я развийте. Бъдете предпазливи и интелигентни. Стройте сградите, който ви носят средства, но не забравяйте да правите и армия, за да обържате противниковите войски.

Играна: 2863

В момента: 0


Катастрофирал

vankizzle

Описание

От излитането на хората в космоса до днес е минало много време. Ето че стигане до друга обитаема плата и успяваме да се приземим на нея. Проблемът, е че обитателите на планетата са изключително агресивни. Постройте добра защита с подръчните средства, с който разполагате.

Играна: 2947

В момента: 0


Мексикански зомбита

vankizzle

Описание

Помогнете на американската армия да защити своята страна и да задържи зомбитата да не преминат на американска територия. Бъдете стратези и разполагайте войниците си на ключови места, за да са максимално ефективни.

Играна: 3035

В момента: 0


Био господство

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се погрижите да се био господар. За целта превземайте чуждите клетки като изпращате половината от силите намиращи се във вашите. Събирайте различните бонуси за бързи движение и регенерация.

Играна: 2223

В момента: 0


Симбиоза

vankizzle

Описание

Понякога симбиозата е невъзможна. Помогнете на растенията да запазят своите територии от лилавите кристали. Поставяйте килите на правилни места и им давайте добри указания за битка или защита.

Играна: 1200

В момента: 0


Замъци

vankizzle

Описание

Войни са много разпространени през средновековието. Помогнете на един замък да надделее над всички останали замъци. Бъдете внимателни и подбирайте армиите, който изпращате към противниците си.

Играна: 7812

В момента: 0


Заложи и разруши

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да покажете своето деструктивно мислене. Целта ви е да разрушите всички сгради и да стигнете до минимума оказан на всяко ниво. Бъдете внимателни, защото имате ограничен брой експлозиви.

Играна: 4914

В момента: 0


Враг или съюзник

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да помогнете на един велик магьосник да се защити. За целта отвличайте част от армията, която ви атакува и с него победете останалата. Бъдете внимателни и поставяйте войните си на правилни места.

Играна: 1431

В момента: 0


Средновековни войни 2

deiv007

Описание


През средновековието са се водели много войни. В една от тях ще участвате и вие. Разгромете армията на противника, използвайки стратегическите си умения.

Играна: 14411

В момента: 0


Пинг-понг

rower99

Описание

Изпробвайте уменията си срещу един истински кибер-майстор на пинг-понг. Бъдете максимално съсредоточени и внимателни. Използвайте стената, за да запращате по-трудни топки срещу опонента си.

Играна: 3677

В момента: 0


Империята 2

vankizzle

Описание

Върнете се в една отминала епоха. Докажете себе си като един страхотен стратег. Балансирайте армия и работен персонал. Превърнете себе си в една истинска легенда.

Играна: 6582

В момента: 1


Царството на зомбитата

vankizzle

Описание

Помогнете на смелите рицари от царството на зомбитата да се преборят с всички зомбита. Изпращайте внимателно рицарите си и подбирайте битките си. Не позволявайте на нито едно зомби да се измъкне.

Играна: 3415

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

40 - 52 от 1012


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!