Стратегически | НовиНови игри


Битката за Антарктика

vankizzle

Описание

Антарктика е изключително желана територия. В тази игра вашата задача е да защити Антарктика от прииждащите вълни нахални пингвини. Стройте различни по сила кули, за да премахвате пингвините. Със спечелените пари, стройте нови кули или подобрявайте съществуващите.

Играна: 7735

В момента: 0


Империя от магазини 2

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да постройте истинска империя от магазини. За целта разполагате с начален капитал. Стройте само магазини, който се търсят от хората. не забравяйте да наемате и помощен персонал за поддържане на комплекса.

Играна: 4104

В момента: 0


Бойни кули

vankizzle

Описание

Постройте защита през, която нито един враг няма да успее да премине. Стройте кули на стратегически места така, че да унищожите прииждащите си врагове. Със спечелените пари стройте нови кули или подобрявайте старите.

Играна: 20229

В момента: 1


Атаката на злата заешка империя

vankizzle

Описание

Злата заешка империя атакува и вашата задача е да се защитите. За целта слагайте различни по сила и специални умения защитни оръдия. Бъдете внимателни и не позволявайте на зайците да преминат зад вашата защитна линия.

Играна: 2028

В момента: 0


Зомби империя

vankizzle

Описание

Развийте своя зомби империя. Властвайте в света на мъртвите и не позволявайте на никой да застраши вашата власт. Унищожавайте вражеските зомби империи възможно най-бързо, за да получите максимален брой точки.

Играна: 2345

В момента: 0


Рицарски войни

vankizzle

Описание

Опазете кралството си от чудовищното нападение. За целта премахвайте идващите чудовища едно по едно и събирайте всичко полезно изпуснато от тях. Със спечелените при наемайте нови рицари, който да бранят кралството.

Играна: 7950

В момента: 0


Войнът на слон

vankizzle

Описание

Свободата ще бъде извоювана и това няма да стане без вашето участие. Включете се във войната и поставете на колене всеки осмелил се да застане срещу вас. Воювайте мъдро и не позволявайте да ви победят на нито един фронт.

Играна: 2404

В момента: 0


Бойният вик

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на едно малко селище да се развие и просперира. За целта преминавайте мисиите една по една и побеждавайте враговете по пътя си. Не забравяйте да подобрявате уменията на армията си.

Играна: 7527

В момента: 0


Супер пожарникар

vankizzle

Описание

В тази игра може да се изявите като едни истински герой и да спасите безброй хора, борейки се с пламъците. Проявете се като едни истински пожарникари и напътствайте действията на въздушните и наземните огнеборци.

Играна: 3761

В момента: 0


Защитник 3

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се превърнете в един истински герой, но за да стигнете до там вие ще трябва да започнете от самото начало. Работете развивайте героя си и уменията му. Когато вече сте готов се впуснете в безкрайни битки със злото.

Играна: 3455

В момента: 0


Обрана на божествената градина

vankizzle

Описание

На вас е поверена изключително важната задача да пазите божествената градина от създанията на ада. За целта поставяйте различни видове бойни цветя, с който да унищожавате прииждащите неприятели. Не забравяйте да използвате различните видове бонуси, който ви предлага играта.

Играна: 3013

В момента: 0


Чудовищен замък

vankizzle

Описание

Помогнете на чудовищата да оцелеят и да се защитят от прииждащите вълни хора. За целта поставяйте различни по сила и умения стражи. Със спечелените пари поставяйте нови стражи или подобрявайте уменията на старите.

Играна: 919

В момента: 0


Замък с чудовища

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да помогнете на чудовищата да отблъснат прииждащите вълни чудовища. За целта призовавайте различни по сила чудовища, с който да отстранявате злите хора. Опитайте се да не пропускате войниците до най-горния етаж на замъка.

Играна: 5441

В момента: 0


Първа Предишна 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Следваща Последна

118 - 130 от 1012


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!