Спортни игри | НовиНови игри


Професионалист по мини голф

vankizzle

Описание

Докажете, че сте истински професионалисти по мини голф. Вкарайте топчето в дупката на всяко едно ниво, като се постараете да правите колкото се може по-малко удари, за да спечелите повече точки.

Играна: 2699

В момента: 0


БМХ каскадьор 3

vankizzle

Описание

В тази игра имате уникалната възможност да станете БМХ каскадьори. За целта се иска само малко смелост и умения. Преценявайте ситуациите и направете колкото се може повече номера докато стигнете финала.

Играна: 504

В момента: 0


Стикман колоездач

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Стикман в новото му приключение по склоновете на планините. Управлявайте умело колелото и не позволявайте Стикман да падне от него. Колкото по-бързо преминете дистанцията, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 657

В момента: 0


Евро 2012 пряк свободен удар

vankizzle

Описание

Станете част от Евро 2012 като истински гол майстор. Насочете топката по най-добрия възможен начин и отбележете попадение от всяка ситуация. Изкарайте своя отбор истински европейски шампион.

Играна: 5464

В момента: 0


Футбол със стикове 2

vankizzle

Описание


Играли ли сте футбол със стикове? Сега имате възможност да изпробвате тази нова игра. Вашата задача е да ударите топката по такъв начин, че да съберете всички звездички по пътя си. С колкото по-малко опита го направите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1061

В момента: 0


Ски скока на Дора

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на малката Дора успешно да премине своя ски слалом. Бъдете внимателни и не позволявайте нещата да излизат извън контрол. Колкото по-бързо преминете всяко едно ниво, толкова повече точки ще получите за него.

Играна: 1537

В момента: 0


Гол в Африка

vankizzle

Описание

Включете се във футболното първенство на Африка. Изберете си отбор и се погрижете той да грабне шампионската титла. Бъдете максимално ефективни в нападение и отбележете колкото се може повече голове.

Играна: 2967

В момента: 0


Турнир по въздушен хокей

vankizzle

Описание

Въздушния хокей е популярна и забавна игра. В нея задачата ви е да вкарате шайбата колкото се може повече пъти в противниковата врата. Бъдете бързи и съобразителни и не позволявайте на никой да ви победи.

Играна: 2276

В момента: 0


Легендарно състезание

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да спечелите едно легендарно състезание. За целта бъдете внимателни и не позволявайте да се разбиете в някоя стена. По пътя си не забравяйте да събирате различните видове бонуси.

Играна: 644

В момента: 0


Луд трафик с лодки

vankizzle

Описание

Както по улиците на големите градове, така и в някой водни участъци цари истинска лудост. Въведете ред във водните шири и не позволявайте на нито една лодка да катастрофира. За целта можете да ускорявате или спирате лодките.

Играна: 1159

В момента: 0


На риболов за акули

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да хванете колкото се може повече акули. За целта трябва да прецените движенията на животното и да метнете стръвта непосредствено до нея. Колкото повече акули хванете, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2004

В момента: 0


Футбол топки 2

vankizzle

Описание

Футбола е колективна игра и заради това ще ви се наложите да играете с целия отбол футболисти, с който разполагате. Задачата ви е да отбележите попадение във всяка една врата, да уцелите съдията и да съберете колкото се може повече жълтици.

Играна: 2478

В момента: 0


Дузпи

vankizzle

Описание

Искате ли да упражните своите умения в изпълнението на дузпи. В тази игра те са усложнени като между вас и вратаря има и стена от футболисти. Бъдете много технични и отбележете всяка дузпа, това е единствения сигурен начин да продължите напред.

Играна: 6981

В момента: 0


Първа Предишна 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Следваща Последна

92 - 104 от 1437


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!