Спортни игри | НовиНови игри


Голф състезание

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да спечелите голф състезание. За целта трябва да покажете вашите умения и точност и да преминете всеки кръг успешно. С колкото по-малко опита се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2281

В момента: 0


Купа Америка Аржентина 2011

hristinchet0

Описание

Влезте във футбола с решителна и смела крачка. Победете всичките си противници без да им оставате никакъв шанс. За целта трябва да отбележите колкото се може повече попадение във противниковата врата.

Играна: 3139

В момента: 0


От воле

hristinchet0

Описание

Проверете своите умения на зеления терен. Победете всичките си противници и стане истински шампион. Единствения начин да направите това е да отбележите колкото се може повече голове от опасните ситуации пред вратата на съперника.

Играна: 5222

В момента: 0


Евро 2012 пряк свободен удар

vankizzle

Описание

Станете част от Евро 2012 като истински гол майстор. Насочете топката по най-добрия възможен начин и отбележете попадение от всяка ситуация. Направете своя отбор европейски шампион и влезте във футболната история.

Играна: 6445

В момента: 0


Джери сноубордист

vankizzle

Описание

Най-обичаната мишка в света Джери иска да усвой един атрактивен зимен спорт. Помогнете й да усъвършенства уменията си върху сноуборда. Бъдете внимателни и избягвайте препятствията.

Играна: 846

В момента: 0


Билярд

vankizzle

Описание

Една страхотна билярдна игра с добра графика. Насладете се на вечно модерния спорт. Вкарайте всичките си топки по джобовете и не оставяйте противникът ви да победи.

Играна: 9105

В момента: 0


Евро нападател 2012

vankizzle

Описание


Писна ли ви да сте само наблюдатели на първенствата по футбол? Ето един страхотен начин да станете активен състезател. Изберете си отбор и го направете Европейски шампион по футбол.

Играна: 4558

В момента: 0


Риболов на сомове

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на самотния рибар да хване колкото се може повече риба за краткия интервал от време, с който разполага. Бъдете внимателни и не хващайте досадните жаби.

Играна: 1071

В момента: 0


Секси баскетбол

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да покажете точността си и да вкарате баскетболната топка в коша, като използвате мишката. За целта преценете най-правилния ъгъл и рискувайте. Вкарате ли кош ще бъдете възнаградени от красива девойка.

Играна: 1829

В момента: 0


Ядосани птици билярд

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на ядосаните птици да се отърват от вечните си врагове зелените прасета. За целта вкарайте всичките си врагове по джобовете на билярдната маса. Бъдете внимателни и не вкарвайте пилето в някой джоб.

Играна: 4135

В момента: 0


Овчарски скок

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да спечелите олимпиадата по овчарски скок. За целта следвайте инструкциите на играта и усвоете начина на скачане. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1543

В момента: 0


Байк мания 2

gabriel_sulis

Описание


Премини през този труден участък изпълнен с какви ли не опасности. Участвай в едно наистина невероятно байк състезание. Основната ти задача е да да внимаваш да не се обърнеш и да се забавляваш.

Играна: 1361

В момента: 0


Стрелец 2012

vankizzle

Описание

Ето една страхотна игра, в която ще може да упражните уменията си в стрелба с лък. Прицелете се внимателни и стреляйте точни. Колкото по близко сте до центъра, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1840

В момента: 0


Първа Предишна 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Следваща Последна

79 - 91 от 1437


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!