Спортни игри | НовиНови игри


Баскетбол

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да покажете завидни умения в баскетболната игра. За целта отбележете колкото се може повече точни попадения в коша. Бъдете внимателни, защото имате ограничен брой пропуски.

Играна: 2129

В момента: 0


Драконова топка футбол

vankizzle

Описание

В тази игра имате възможността да упражните соите умения във футбола. Задачата ви е много ясна, трябва да вкарате топката във вратата на противника. Внимавайте и отбележете колкото се може повече попадения.

Играна: 623

В момента: 0


Бейзбол

vankizzle

Описание

В тази игра имате идеалната възможност да покажете уменията си на бейзболното игрище. Задачата ви е да запратите топката колкото се може по-далеч. Бъдете внимателни и не позволявайте на питчър да ви излъже.

Играна: 740

В момента: 0


Готин снукър

vankizzle

Описание

Забавлявайте се с това ново предложение на спортна, билярдна игра със снукър правила. Бъдете внимателни и вкарвайте правилните топки в правилен ред. Колкото по-добре се справите, толкова повече точи ще спечелите.

Играна: 3282

В момента: 0


Пряк свободен удар

vankizzle

Описание

Изберете любимия си отбор и го направете истински шампион. За целта ще трябва да изпълните колкото се може повече перфектни пряк свободни удари. Отбележете от всяко положени гол, за да получите максимален брой точки.

Играна: 2046

В момента: 0


4ти и гол 2013

vankizzle

Описание

Докажете себе си като истински стратег по американски футбол. Избирайте най-подходящата постройка за футболистите си при атака и отбрана. Напътствайте ги правилно по време на самия мач.

Играна: 1162

В момента: 0


Олимпийски плажен волейбол

gabriel_sulis

Описание

Пренесете се на плажа и си припомнете колко е забавен плажния волейбол. Победете всичките си противници и спечелете най-новото състезание в олимпийските игри.

Играна: 1745

В момента: 0


Футболeн шампионат

Batista_1313

Описание


Изберете си главата на любимия ви футболист и след това победете всички противници срещу, който се изправите. Спечелете с възможно най-голяма голова разлика, за да получите повече точки в края на играта.

Играна: 13287

В момента: 0


Баскетболни глави

Batista_1313

Описание

Ето една страхотна игра за почитателите на баскетбола. Отбележете колкото се може повече точни попадения в противниковия кош. Победете всеки по пътя си и спечелете световната купа.

Играна: 6520

В момента: 0


Футболни глави

Batista_1313

Описание

Време е за спорт и по точно време е за футбол. Изберете си футболист и го направете истински шампион. Единствения начин това да стане е като победите всичките си противници във всеки футболен мач.

Играна: 2379

В момента: 0


Судоку предизвикателство

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да запълните големия квадрат на сидоку пъзела. За целта поставяйте правилните числа по местата им. Не трябва да имате повтарящи се числа по вертикала, хоризонтала или в по-малките квадрати.

Играна: 318

В момента: 0


Дивашка война

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да победите противника си в мисловен двубой. За целта няма да играете шах или табла, а ново тяхно подобие. Преместете войниците си на правилното място, като избутате или унищожите противника.

Играна: 1108

В момента: 0


Джобен билярд

gabriel_sulis

Описание

Вкарайте всички топки присъстващи на масата в правилен ред. Бъдете точни и прецизни във всеки изстрел защото имате ограничен брой удари. За да преминете всяко едно ниво трябва да съберете определен брой точки.

Играна: 4392

В момента: 0


Първа Предишна 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща Последна

66 - 78 от 1437


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!