Спортни игри | НовиНови игри


Барт скейтбордист 2

vankizzle

Описание


Помогнете на Барт Симпсън в забавлението му със скейтборда. Опитайте се да съберете колкото се може повече от лакомствата из нивата, както и да ги преминете възможно най-бързо, за да получите бонус за време.

Играна: 671

В момента: 0


Ядосания бик

vankizzle

Описание

Някой хора биха направили почти всички за поредната луда доза адреналин. Помогнете на един такъв тореадор на оцелее след надбягването с ядосани бикове. Бъдете максимално съобразителни стигнете до ключа и след това до изхода колкото се може по-бързо.

Играна: 3767

В момента: 0


Спускане за покемони

vankizzle

Описание

Всеки гледал някога детското, покемон знае колко са важни те. За това ще разберете и желанието на младото момче да събере колкото се може повече. Направлявайте правилни движенията му по пистата и не позволявайте да попадне на препятствие.

Играна: 476

В момента: 0


Пряк свободен удар

vankizzle

Описание

Покажете своите завидни способности в изпълнението на пряк свободни удари. Изберете правилна сила, посока и траектория на топката. Постарайте се да вкарате коженото кълбо максимален брой пъти в противниковата врата.

Играна: 6148

В момента: 0


Снукър с ядосаните пилета

vankizzle

Описание


Забавлявайте се с това ново предложение на спортна, билярдна игра със снукър правила. Бъдете внимателни и вкарвайте правилните топки в правилен ред. Колкото по-добре се справите, толкова повече точи ще спечелите.

Играна: 1865

В момента: 0


Тичай Грейс

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да спечелите спортно състезание по бягане. За целта трябва да помогнете на състезателя да прекоси целия терен, като го управлявате като кукла на конци. Внимавайте, защото всяка негова стъпка зависи от вас.

Играна: 719

В момента: 0


Бейзбол

vankizzle

Описание

Запратете топката колкото се може по-далеч. За целта следете внимателно параболата на топката и я ударете в точния момент. Колкото по далече я запратите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 535

В момента: 0


Пряк свободен удар

vankizzle

Описание

Изберете си отбор и го направете световен шампион. За целта обаче ще трябва да покажете завидни умения в изпълнението на пряк свободен удар. Отбележете колкото можете повече попадения и не оставяйте шанс на противникът за победа.

Играна: 4080

В момента: 0


Бен 10 крикет

vankizzle

Описание

Всички знаем за супер героя Бен 10, но никой не знае за неговите завидни спортни заложби. Въпреки тях, той понякога се нуждае от малко помощ. Погрижете се да победите всички зли извънземни на крикет.

Играна: 425

В момента: 0


Бейзболния мач на Пух

vankizzle

Описание

В гората ще се проведе важен бейзболен мач. Помогнете на всеобщия любимец, мечо Пух да спечели мача. Удряйте колкото се може по-силно и точно топката, за да я запратите ма максимално разстояние и в правилната посока.

Играна: 830

В момента: 0


Улицата

gabriel_sulis

Описание

Улицата е главното място за спортуване на малкия приятел от тази игра. Помогнете му да премине през всички препятствия по пътя си, като се постараете той да падне колкото се може по-малко пъти.

Играна: 518

В момента: 0


Футбол

gabriel_sulis

Описание

Покажете своите завидни умения в добре познатата ни на всички игра футбол. Задачата ви е да отбележите колкото се може повече попадения в противниковата врата, като се стараете да съберете и монетите пръснати по терена.

Играна: 1531

В момента: 0


Алеята на славата 2

vankizzle

Описание

За да станете истинска спортна звезда ще се наложи да се потрудите настина доста. Изпълнете всички спортни мисии дадени ви от играта. Отбележете точка във всяка една ситуация и запишете името си в алеята на славата.

Играна: 987

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

53 - 65 от 1437


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!