Спортни игри | НовиНови игри


Заека волейболист 2012

vankizzle

Описание

Вземете участие в заешката олимпиада по волейбол. Изберете си на кой заек ще помогнете да спечели всеки свой мач. Победете всичките си противници и грабнете големия трофей на играта.

Играна: 2729

В момента: 0


Снежно спускане

vankizzle

Описание

Едно страхотно предложение за всички любители на зимните спортове. Спуснете се по заснежените писти. Карайте колкото се може по бързо и събирайте бонусите по пътя си.

Играна: 1044

В момента: 0


Турбо голф

vankizzle

Описание

В тази игра може да изпробвате своите умения в голфа. Бъдете колкото се може по-бързи и вкарайте топката в всяка дупка с минимален брой изстрели. След всяко състезание си купувайте ниви пособия за игра.

Играна: 3228

В момента: 0


Мотора на Барт

vankizzle

Описание


Забавлявайте се с Барт и му помогнете да прекоси цялото трасе със своя мотор. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите. Като не забравяте, разбира се ,да събирате всички бонуси по пътя си.

Играна: 1247

В момента: 0


Скейтборд ракета

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на симпатичното момче, скейтър да прескочи максимално разстояние. Колкото по-далеч скочите, толкова повече пари ще получите. С тях вие може по подобрявате, облеклото и уменията на момчето.

Играна: 1043

В момента: 0


Валкирия ФМХ

vankizzle

Описание

Валкирия е безгранично смела каскадьорка. Тя би направила всеки трик, за който може да се сетите. Бъдете колкото се може по-добри и направете максимално количество точки. Бъдете внимателни да не нараните каскадьорката.

Играна: 964

В момента: 0


Градски ездач

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на градския ездач да оцелее по опасните улици на града. Карайте бързо, но и внимателно, за да не се разбиете някъде. Събирайте всичко бонуси, който откриете по пътя си.

Играна: 990

В момента: 0


Ерата на баскетбола

vankizzle

Описание

Баскетбол през каменната ера? Звучи странно, но ето, че тази игра ни дава точна представа как би изглеждала тази популярна игра в далечното минало. Помогнете на пещерните хора да усвоят до съвършенство изкуството на баскетбола.

Играна: 766

В момента: 0


Футболен жонгльор

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да изкарате максимален брой на известната футболна игра наречена "Главички". Бъдете внимателни и не позволявайте на топката да избяга на далече или да тупне на земята.

Играна: 701

В момента: 0


Хвърляне на чук

vankizzle

Описание

Всеки олимпийски фен има уникалната възможност да стане част олимпийските игри. Участвайте в дисциплината хвърляне на чук и спечелете златния медал, който заслужавате. Запратете чука, колкото можете по далеч и победете всичките си противници.

Играна: 2458

В момента: 0


Мания по забивки

vankizzle

Описание


Изживейте една невероятна състезателна мания за баскетболни забивки. За целта трябва да изпълните възможно най-много успешни изстрели в баскетболния кош. Колкото по-сръчни сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1234

В момента: 0


Скейт мания

vankizzle

Описание

Една игра перфектна за всички скейт маниаци. Насладете се поредицата от трудни спиращи дъха изпитания. Преодолейте всяко ниво, като се опитате по пътя си да съберете максимален брой бонуси.

Играна: 2214

В момента: 0


Състезание с главички Евро 2012

vankizzle

Описание

В тази игра имате възможността да поиграете малко по различен футбол. Целта ви е да отбележите максимален брой точки в противниковото поле и същевременно да допуснете минимален във вашето. Можете да играете единствено с глава и то не повече от 3 пъти последователно.

Играна: 5782

В момента: 0


Първа Предишна 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Следваща Последна

144 - 156 от 1437


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!