Спортни игри | НовиНови игри


Островен мини голф

vankizzle

Описание


Ток може да станете истински факири на стика. Вашата работа е да вкарате топчето с възможно най-малко удари в дупката. Внимавайте топчето ви да не затъне във водните и пясъчните препятствия.

Играна: 2437

В момента: 0


Улични дузпи

vankizzle

Описание

Упражнете уменията си в изпълнението на единадесет метрови наказателни удари. Съчетайте добре сила и точност, за да отбележите колкото се може повече голове с по-малък брой изстрели.

Играна: 2965

В момента: 0


Спортни глави баскетбол

vankizzle

Описание

Това е едно забавно предложение на поредицата игра спортни глави. В него може да изпробвате своите умения и късмет в играта на баскетбол. Отбележете колкото се може повече точки, като същевременно се стараете да не допускате точки във вашия кош.

Играна: 11404

В момента: 0


Дузпи

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на едричкия футболист да отбележи голове от всяка една позиция, независимо от защитата. С колкото по-малко изстрела отбележите всеки гол, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2645

В момента: 0


Наруто боксов шампион

vankizzle

Описание

Помогнете на младия Наруто да стане боксов шампион. Кликавайте, колкото се може по-бързи и точно. Победете противникът си с множество светкавични удари. Всеки следващ опонент е се по-труден.

Играна: 1053

В момента: 0


Рибаря късметлия

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на рибаря да хване колкото се може повече риба. Колкото по-голяма риба хванете, толкова повече точки ще спечелите от нея. Изваждайте всичко ценни, от дълбините на езерото.

Играна: 20213

В момента: 0


Плажна топка

gabriel_sulis

Описание


Изкарайте от очертанията на полете всяка едно от противниковите топки. Бъдете внимателни да не изкарате някоя от вашите. С колкото повече топки останете в края на нивото, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2659

В момента: 0


Въздушен хокей световната купа

gabriel_sulis

Описание

В тази игра имате уникалната възможност да изпробвате своите умения в играта въздушен хокей. Задачата ви е да отбележите шест точки в противниковата врата, преди той да ви отбележи тези точки.

Играна: 5290

В момента: 0


Краля на топката

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да придобиете и задържите владението на топката достатъчно време, за да победите. Бъдете внимателни и не позволявайте на противникът ви да отнеме притежанието на топката, за по-дълго време.

Играна: 1191

В момента: 0


Мързеливия козел и големия вълк, война на игрището

vankizzle

Описание

Помогнете на мързеливия козел да победи големия лош вълк на футболното игрище. За целта не позволявайте на козела да похапва по време на гонитбата. Бъдете внимателни да не пропуснете топката.

Играна: 708

В момента: 0


Бейзбол

vankizzle

Описание

В тази спортна игра може да упражните и подобрите уменията си с батата. Следете внимателно топката хвърлена от пикчъра и издебнете най-правилния момент за удар. Запратете топката на възможно най-голяма дистанция.

Играна: 1900

В момента: 0


Баскетболни топки

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да отбележите точка във всеки кош на всяко едно от нивата. Не позволявайте на нито един от противниците и препятствията им да ви попречат. С колкото по-малко изстрела се справите, толкова повее точки ще получите.

Играна: 1438

В момента: 0


Олимпиада

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да спечелите таз годишната олимпиада. За целта трябва да преминете поредица от състезания по различни спортове и да надвиете противниците се.

Играна: 1201

В момента: 0


Първа Предишна 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Следваща Последна

131 - 143 от 1437


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!