Спортни игри | НовиНови игри


Малко спортно предизвикателство

vankizzle

Описание

Една страхотна спортна игра за всички почитатели на спорта. Преодолейте всички предизвикателства пред, който ви изправи играта. Грабнете златните медали на всяко състезание и влезте в историята като непобедим шампион.

Играна: 2858

В момента: 0


Спортни глави волейбол

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да спечелите световното по волейбол. За целта трябва да победите 10 последователни опонента. Играе се до 7 точки и който стихне първи до 7 печели мача.

Играна: 6805

В момента: 0


Първия ден на мъртвите

vankizzle

Описание

Как да се защитават спортистите от мъртвите си врагове? Естествено, че с това, в което са най-добри. Помогнете на батера да отнесе главите на всички зомбита преди да стигнат до него.

Играна: 840

В момента: 0


Баскетбол 2012

vankizzle

Описание

Една страхотна спортна игра! Забавлявайте се като обстрелвате коша. Бъдете колкото се може по-точни и вкарайте попадение във всеки кош, с минимален брой мятания.

Играна: 1714

В момента: 0


Маратон

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на бегача да премине цялата дистанция, за възможно най-кратък интервал от време. Не забравяйте по пътя си да събирате всички бонуси, за да получите повече точки.

Играна: 2866

В момента: 0


Дартс срещу дебеланко

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да уцелите всички мишени закачени около ръцете и краката на дебеланкото. Бъдете много внимателни при всяко мятане да не уцелите момчето. Колкото по близко до центъра уцелите всяка мишена, толкова повече точки ще получите.

Играна: 4160

В момента: 0


Воден футбол

vankizzle

Описание

Едно страхотно предложение с една смесена игра. Главната ви задача е да вкарате топката във вратата, но по пътя си трябва да се клатушкате и прехвърляте по въжетата като истински факир. Постарайте се да нанесете минимални поражения на състезателя си.

Играна: 1030

В момента: 0


Забий я

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на един футболист да покаже радостта си, като забие топката колкото се може по навътре в земята. Можете да опитвате многократно, като след всеки опит имате възможност да подобрявате топката.

Играна: 3006

В момента: 0


Скейтър

vankizzle

Описание

Бивш военен се опитва да усвои нови умения, свързани с карането на скейтборд. Помогнете му като направите трасето възможно най-безопасно. За целта слагайте платформите и ускорителите на правилните места.

Играна: 3551

В момента: 0


Пинг Понг

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да проверите уменията си по пинг понг. За целта трябва да направите възможно най-много удари с топката и хилката. Колкото по-добър сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3862

В момента: 0


Космическа топка

vankizzle

Описание

Белите могат ли да скачат? А извънземните? Покажете на извънземните как се играе баскетбол. Отбележете максимален брой кошове, независимо от позицията, на която сте посварени.

Играна: 1793

В момента: 0


Зомби сноубординг

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да спасите света от нападението на зомбитата. За целта проверете способностите си в карането на сноуборд с парашут. Внимавайте, защото чудовищата могат да бъдат много опасни.

Играна: 735

В момента: 0


Точен изстрел

vankizzle

Описание

В тази игра вашата задача е да проверите вашите хокей умения. За целта трябва да покажете вашата точност и да вкарате шайбата във вратата. С колкото по-малко опита успеете, толкова повече точки ще направите.

Играна: 3217

В момента: 0


Първа Предишна 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Следваща Последна

118 - 130 от 1437


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!