Спортни игри | НовиНови игри


Състезание с лодки

vankizzle

Описание

В тази игра имате възможността да вземете участие във едно състезание с лодки. Ако искате да спечелите купата от това състезание ще трябва да победите всички лодки една по една. За целта избирайте най-правилната посока и сила, с която да изстреляте лодката си.

Играна: 3782

В момента: 0


Историята на коня

vankizzle

Описание

Въпреки, че цял живот е бил питомен сърцето на един кон иска да бъде свободно и ето, че един ден коня тича сам на свобода. Проблемът е, че множество препятствия дебнат неопитната животинка. Помогнете на коня да оцелее и да избяга колкото се може по далеч.

Играна: 870

В момента: 0


Скейтъри

vankizzle

Описание

Помогнете на Спонджбоб и Патрик да усъвършенстват своите скейтърски умения. Управлявайте умело дъската и избягвайте препятствията. Не забравяйте да събирате различните видове бонуси по пътя, за да получите повече точки.

Играна: 1163

В момента: 0


Бокс в Дивия Запад

vankizzle

Описание

Не навсякъде в Дивия Запад нещата се решават с един изстрел. Понякога когато хвърлиш ръкавица на противника си, тя може да е боксова. Включете се в боксовия турнир на Дивия Запад и победете всичките си противници.

Играна: 967

В момента: 0


Избягай от училище

ilse

Описание

Помогнете на едно момиче да избяга от училище. За целта преодолявайте препятствията по пътя и не позволявайте да ви хванат. Не забравяйте да събирате стотинките, за да получите повече точки.

Играна: 2419

В момента: 0


Мега кошове

vankizzle

Описание

Покажете своите баскетболни умения под коша. Отбелязвайте точки, колкото се може по-бързо и с минимален брой пропуски. С всяка отбелязана точка нивото на трудност се увеличава, а вие печелите все повече точки.

Играна: 3846

В момента: 0


Стария рибар

vankizzle

Описание

Стария рибар се нуждае от малко помощ, за да увеличи улова си. Под вашата лодка има постоянен поток риба, вашата задача е да я примамите да захапе кукичката. Колкото повече риба хванете, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2997

В момента: 0


Екстремно скейтборд приключение

vankizzle

Описание


Преживейте едно невероятно скейтборд приключение. За целта трябва да проверите вашите способности на терен, като внимавайте да не паднете в някоя пропаст. Бъдете възможно най-бързи и ще спечелите.

Играна: 1123

В момента: 0


Рекс каскадьор

vankizzle

Описание

Помогнете на тиранозавъра Рекс да усвой отлични каскадьорки умения. Спуснете се по натовареното трасе и направете колкото се може повече страхотни номера. Задачата ви е да направите максимален брой точки преди да достигнете финала.

Играна: 1172

В момента: 0


Лисицата Абба

gabriel_sulis

Описание


Помогнете на лисицата Абба да прекоси небесата със своя делтапланер и да кацне успешно. За целта трябва да внимавате от да не паднете и да не се ударите в някой вредител. Колкото по-бързи сте и колкото повече бонуси съберете, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1110

В момента: 0


247 миниголф

gabriel_sulis

Описание

Това е едно страхотно предложение за всички любители на голфът. Вкарахте топчето във всяко дупка, като се стараете да изпълните целта с минимален брой удари. Пазете топчето от водните и други препятствия по пътя си.

Играна: 3719

В момента: 0


Робо арена

vankizzle

Описание

Пред две десетилетия състезанията с роботи звучаха като научна научна фантастика, но днес вече това не е така. Включете се в олимпиадата за роботи, като развиете уменията на своя робот. Помагайте му в състезанията, като отстранявате препятствията по пътя му.

Играна: 1743

В момента: 0


Тиква на сноуборд

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на тиквеното същество да събере всички зеленчуци в планината. За целта трябва да покажете уменията си по сноуборд на практика и да внимавате да не се блъснете някъде. Знайте, че можете да правите и различни скокчета и номера.

Играна: 999

В момента: 0


Първа Предишна 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Следваща Последна

105 - 117 от 1437


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!