Спортни игри | НовиНови игри


Рафтинг жаба

danielsvetkavicata

Описание


Управлявай лодката с краставата жаба през речните бързеи. Яж водните кончета и избягвай опасните препятствия в играта.

Играна: 13523

В момента: 0


Играна: 5740

В момента: 0


Спортна академия

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се включите в спортната академия, като си изберете фаворитка. Целта ви е да я класирате колкото се може по-напред във всяка дисциплина, за да може тя да грабне големия трофей.

Играна: 13301

В момента: 0


Супер пътечка

Описание


Историята започва с едно дете, с леко наднормено тегло на име Били. Той просто не може да спре да яде и да отслабне. За щастие, неговият чичо Рико е там, за да спаси положението. Той е световно известен фитнес инструктор и неговото решение е фитнес машина от най-нова технология, с мебели за препятствия.

Играна: 4515

В момента: 0


Волейбол

Описание

В тази игра имате възможност да покажете завидните се умения на Волейболното игрище. Бъдете внимателни и победете всичките си противници. За целта не позволявайте на топката да тупне във вашето поле на игрището.

Играна: 4401

В момента: 0


Боулинг

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви да покажете своите завидни умения в боулинга. За целта се прицелвайте колкото се може по-точни и сваляйте всичките кегли.

Играна: 6685

В момента: 0


Дино баскет

gabriel_sulis

Описание

Изберете си динозавърче и го наревете истински шампион по баскетбол. За целта трябва да отбелязвате колкото се може повече точки от всяко възможна позиция. Не оставяйте шанс на опонентите си.

Играна: 2951

В момента: 0


Уличен футбол

gabriel_sulis

Описание

Припомнете си добрата стара игра от детството наречена 21. ударете колкото се може повече пъти топката без тя да пада на земята, за да реализирате максимален брой точки.

Играна: 10660

В момента: 0


Топ нападател

vankizzle

Описание

Станете топ нападател и спечелете наградата за най-полезен играч. Дебнете точния момент и отправете завършващия удар. С всеки отбелязан гол печелите повече точки за крайната класация.

Играна: 9325

В момента: 0


Синия билярд

mimakawasaki

Описание

В тази игра може да се насладите на добре познатия на всички ни спортен билярд. Задачата ви е да вкарате всички топки подред, като започнете от едно и тн. Бъдете максимално точни и не давайте шанс на противникът си.

Играна: 7512

В момента: 0


Крокет на практика

gabriel_sulis

Описание

Ето едно добро предложение за всички любители на крокета. Посрещайте всички топки, колкото се може по-точно за да я изстреляте в някоя от зоните, който дават точки.

Играна: 4191

В момента: 0


Супер футбол

vankizzle

Описание

Ето едно страхотно предложение за всички фенове на Американски футбол. Изберете си отбор и го направете истински шампион. Печелете всеки мач и не позволявайте да ви победят.

Играна: 3311

В момента: 0


Сърфирането е опасно

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на сърфингите да преминат колкото се може по-голяма дистанция без да пострадат. Пазете се от опасните обекти и още по-опасните риби.

Играна: 3969

В момента: 0


1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

1 - 13 от 1437


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!