Образователни | НовиНови игри


Подреди слънчевата система

Описание

Подредете всички планети и техните спътници, за да получите нашата слънчева система. Вижте тяхното движение около Слънцето.

Играна: 11172

В момента: 0


Поезията на овцете

vankizzle

Описание

Всеки знае, че овцете не са сред най-интелигентните животни, но ето, че те могат да носят страхотна поезия. Единствения им проблем, е че няма кой да запише техните рими. Заемете се с тази нелека задача и запишете колкото се може по правилно пухкавите стихове.

Играна: 1410

В момента: 0


Посочи различния

Описание

Образователна игра, в която трябва да откриете предмета, който притежава различни характеристики в сравнение с другите два.

Играна: 490841

В момента: 0


Рекорд: 214674 на karikari | Класация

Правописа на Титок

Описание

Титок има нова идея за развитие на бизнес и забогатяване. Помогнете му да напише възможно най-много думи за краткото време, с което разполагате.

Играна: 3017

В момента: 0


Прибави

vankizzle

Описание

Великата игра.

Играна: 6659

В момента: 0


Проста аритметика

Описание

Колко добри сте по математика? В тази игра може да си отговорите на този въпрос и същевременно да подобрите уменията си. Отговорете на възможно най-голямо количество въпроси правилни за краткото време, с което разполагате.

Играна: 2003

В момента: 0


Пчелни думи

gabriel_sulis

Описание


В тази игра задачата ви е да запишете всички пчелни думи, за да се отървете от всяка една пчела. Бъдете максимално бързи, защото пчелите са доста бързи и може да избягат докато запишете думата.

Играна: 1427

В момента: 0


Пъзела на маймуната

vankizzle

Описание

В тази игра ви очакват поредица от логически изпитания. За да ги преминете ще трябва да внимавате и да четете какво точки се иска от вас. Колко по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1986

В момента: 0


Разпознай предмета

vankizzle

Описание

Игра за по-малките ни приятели! В правоъгълничето ще видите изписана дума. Вашата задача е да посочите кой от предметите, отговаря на думата.

Играна: 6794

В момента: 0


Сащ

matrak_

Описание

Ще намерите ли върху картата местоположението на всеки един от 50-те американски щата. Опитайте въпреки, че не е толкова лесно, колкото изглежда.

Играна: 5434

В момента: 0


Световни градове

eichwulf

Описание

Знаете ли къде се намират известните световни градове? Посочете на картата, къде според вас се намира всеки един от градовете.

Играна: 26433

В момента: 0


Световни столици

gabriel_sulis

Описание

Обогатете познанията си по география, като научите различните световни столици. Прочетете внимателно въпроса и отговорете правилно. Всеки правилен отговор ви носи бонус точки, спечелете максимален, за да се класирате колкото се може по-добре.

Играна: 12529

В момента: 0


Силует

vankizzle

Описание

Напишете последното име на човекът, чиито силует виждате. Ако не можете да го отгатнете - използвайте подсказката. В случай че отново не можете да го познаете - преминете на следващият.

Играна: 3270

В момента: 0


Първа Предишна 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща Последна

92 - 104 от 130


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!