Образователни | НовиНови игри


Намери думите

assetto

Описание

Да разберем колко сте наблюдателни? Опитайте се да намерете в този куп от букви всички думи, които са в списъка на екрана.

Играна: 22067

В момента: 0


На пазар

vankizzle

Описание

Когато отидеш на пазар най-важното условие е с колкото пари разполагаш и колко струва дадената стока. В тази игра задачата ви е да изхарчите всички пари, с който разполагате, но за определен брой артикули.

Играна: 3027

В момента: 0


Напиши азбуката

bg_parr

Описание

Напишете английската азбука за възможно най-краткото време.

Играна: 6121

В момента: 0


Обратно на училище

vankizzle

Описание

Открийте всички думи свързани с училището. Вгледайте се внимателно, сумите може да са по хоризонтала, вертикала или диагонал.

Играна: 4560

В момента: 0


Общи чипове

vankizzle

Описание

Добри ли сте с числата? Изпробвайте уменията си с тази нова логическа игра. Вижте падащото число прибавете го към показаното и извадете от сбора им, числото което се показва, след като падне чипа. Запишете резултата.

Играна: 1678

В момента: 0


Окачения Стан

nihilisto

Описание

Коледа наближава! О, не това значи само едно! Помогнете на малкото прасенце да се спаси, като познаете точното име на филм, музикално парче и т.н.

Играна: 10321

В момента: 0


Открий думите

vladislav_haralampiev

Описание

В тази игра задачата ви е да откриете скритите думи в на пръв поглед безразборно пръснатите букви. Бъдете наблюдателни и бързи, за да направите колкото се може повече точки.

Играна: 5208

В момента: 0


Открий думите

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да търсите думи в на пръв поглед случайната поредица от букви. Колкото по-бързи и точни сте, толкова повече точки ще получите. След като намери и изпишете дума натиснете бутона "Check word".

Играна: 2910

В момента: 0


Открий думите

vankizzle

Описание

Разполагате с две минути, за да образувате колкото се може повече думи, използвайки буквите в игралното поле. Можете да ползвате буквите в хоризонтална, вертикален или диагонала посока спрямо вече избраната буква. Не можете да използвате една и съща буква два пъти за дадена дума. Думите могат да са с дължина между 3 и 7 букви.

Играна: 26343

В момента: 0


Периодичната система в една минута

Описание

Колко добри сте по химия? И колко познавате периодичната система? В тази игра имате възможността да си отговорите на тези въпроси. Играта е проста, над периодичната таблица се изписва името на елемента, който трябва да намерите в нея.

Играна: 2762

В момента: 0


Пиано герой

Описание

В тази игра може да усвоите основни уроци за свиренето на пиано. Изслушайте как трябва да звучи изсвиреното от вас и се постарайте да се доближите максимално до темпото и клавишните комбинации.

Играна: 6254

В момента: 0


Плюс плюс

vankizzle

Описание

Събирай числата заедно, за да можеш да получиш числото което е показано от дясната страна на дъската!

Играна: 8815

В момента: 0


Погрижи се за бебето жираф

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на малката Дора да се погрижи за малкото бебе жираф. За целта то се нуждае от различни неща и вие трябва да се погрижите да ги получи.

Играна: 4811

В момента: 0


Първа Предишна 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща Последна

79 - 91 от 130


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!