Образователни | НовиНови игри


Математика

gabriel_sulis

Описание

Проверете своите умения по математика. Изберете си математичен процес, който ще извършвате. След задаването на задачата започва да тече времето. Постарайте се да отговорите на колкото се може повече задача вярно.

Играна: 2479

В момента: 0


Змия от думи

Описание

В тази игра имате множество букви разпръснати без подредба. Вашата работа е да намерите възможно най-много думи, с колкото се може повече букви.

Играна: 2459

В момента: 0


Бърз калкулатор

vladislav_haralampiev

Описание

Изпробвайте своите математически знания с тази забавна игра. На екрана на калкулатора ще се изпише математическа задача, на вас се пада честа да напишете цифровото решения на всяка задача и след това да натиснете "SUBMIT".

Играна: 2438

В момента: 0


Учене за цяла минута

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да проверите вашите рефлекси, бързина и ловкост, както и знанията ви по английски език. За целта трябва да изпълните поредица от лесни задачи, като например да натиснете лилавия бутон. Четете внимателно условията и ще успеете.

Играна: 2118

В момента: 0


Летящи писма

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да уловите всички летящи писма. За целта на тях има написана буква и вие трябва да откриете буквата от клавиатурата. Не забравяйте, че има значение дали буквата е главна или не.

Играна: 2106

В момента: 0


Централна Америка

matrak_

Описание

Научи, кои държави се включват в територията на Централна Америка, ако пък знаеш ги посочи върху картата.

Играна: 2086

В момента: 0


Мастилена битка

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да се впуснете в една по различна битка. Преписвайте правилно думите закачени на стената, те ще ви дават сили. За да призовете войни на ваша страна, трябва да жертвате част от тези сили и да напишете съответната дума.

Играна: 2049

В момента: 0


Математика

vankizzle

Описание

Пресметнете правилно математическите изрази за възможно най-кратко време.

Играна: 2036

В момента: 0


Проста аритметика

Описание

Колко добри сте по математика? В тази игра може да си отговорите на този въпрос и същевременно да подобрите уменията си. Отговорете на възможно най-голямо количество въпроси правилни за краткото време, с което разполагате.

Играна: 2003

В момента: 0


Бананова закуска

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да откривате думи сред на пръв поглед безразборно разхвърляните букви. Бъдете максимално наблюдателни и бързи, за да спечелите максимален брой точки.

Играна: 2002

В момента: 0


Пъзела на маймуната

vankizzle

Описание

В тази игра ви очакват поредица от логически изпитания. За да ги преминете ще трябва да внимавате и да четете какво точки се иска от вас. Колко по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1984

В момента: 0


Две на трета

nihilisto

Описание

Както може би се досещате от името на играта, не става въпрос само за една стрелба, а и за малко математика. Смятайте бързо и точно!

Играна: 1911

В момента: 0


Първа Предишна 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща Последна

105 - 117 от 130


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!