Образователни | НовиНови игри


Сладоледен камион

Описание

В тази игра имате възможността да развиете свой собствен бизнес. Закупувайте нужните ви количества сладолед и сиропи, за да може клиентите ви да останат доволни, но ако искате да имате такива трябва да поддържате цените си конкурентни.

Играна: 3038

В момента: 0


Мастилена битка

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да се впуснете в една по различна битка. Преписвайте правилно думите закачени на стената, те ще ви дават сили. За да призовете войни на ваша страна, трябва да жертвате част от тези сили и да напишете съответната дума.

Играна: 2047

В момента: 0


Как се казва местността 2

Описание

В тази игра имате снимки на много известни места по целия свят. Целта ви е да познаете всички места като премахнете минимално количество материал от снимките и се справите максимално бързо.

Играна: 9418

В момента: 0


Пиано герой

Описание

В тази игра може да усвоите основни уроци за свиренето на пиано. Изслушайте как трябва да звучи изсвиреното от вас и се постарайте да се доближите максимално до темпото и клавишните комбинации.

Играна: 6250

В момента: 0


Правописа на Титок

Описание

Титок има нова идея за развитие на бизнес и забогатяване. Помогнете му да напише възможно най-много думи за краткото време, с което разполагате.

Играна: 3011

В момента: 0


Супер математично приключение

Описание

Една математическа-образователна игра, в която вие сте главни помощници в защитата на земята. Всеки нашественик носи задача, вие трябва да я решите и да дадете верен отговор, за да го обезвредите.

Играна: 3276

В момента: 0


Математична скорост

Описание

В тази игра може да упражните уменията си по математика. След като натиснете бутона за старт ще започнат да ви се показват задачи. Вие трябва да ги пресметнете и да напишете дали задачата е сметната вярно.

Играна: 2887

В момента: 0


Бърза математика

Описание

В тази игра може да проверите колко бързо можете да смятате. Отговаряйте бързо и точно на задачите, защото разполагате само с 20 секунди и всеки верен отговор ви носи нови 2секунди към оставащото време.

Играна: 4615

В момента: 0


Ке.Ка.Та.

Описание

В тази игра трябва да намирате скрити думи из разпръснатите безразборно букви. Колко по дълга е думата толкова повече точки ще ви донесе. След намирането на думите ги маркирайте с мишката.

Играна: 1466

В момента: 0


Творческо пиано

Описание

В тази игра можете да упражните уменията си или да усвойте ново в свиренето с пиано. Измислете си нова мелодия или упражнете някоя, която знаете отдавна.

Играна: 5112

В момента: 0


Шах

Описание

В тази игра може да пробвате и подобрите уменията си в играта шах. Мислете и бъдете внимателни не позволявайте на компютъра да ви хване неподготвени. Матираите го преди той да матира вас.

Играна: 42583

В момента: 2


Проста аритметика

Описание

Колко добри сте по математика? В тази игра може да си отговорите на този въпрос и същевременно да подобрите уменията си. Отговорете на възможно най-голямо количество въпроси правилни за краткото време, с което разполагате.

Играна: 2003

В момента: 0


Играй и учи английски език

Описание

В тази образователна игра може да се забавлявате и същевременно да учите английски език. В най-долната част от екрана е написана дума, вие трябва да разберете какво значи тя и да изберете една от четирите картинки, която отговаря на търсената дума.

Играна: 43542

В момента: 1


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

27 - 39 от 130


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!