Логически игри | НовиНови игри


Изоставеното метро

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да намерите изход от изоставеното метро. За целта трябва да откриете всеки предмет, който може да ви е от полза и след това как точно да го използвате.

Играна: 3915

В момента: 0


Съвпадение на автомобилни компоненти

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички карти. За целта трябва да съберете еднаквите символи два по два. Покажете вашите способности и бъдете максимално бързи.

Играна: 1229

В момента: 0


Бягството на кученцето

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да помогнете на заклещеното кученце да излезе от стаята. За целта обаче ще трябва да откриете правилната поредица на действие и предмети, които ви трябват. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2576

В момента: 0


Бягство от античната къща

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да разрешите пъзела, за да се измъкнете от античната къща. Бъдете максимално съобразителни и открийте всеки предмет, който може да ви е от полза.

Играна: 6304

В момента: 0


Бягай Дино

vankizzle

Описание


Помогнете на динозавърчето Дино да се нахрани. За целта трябва да го освободите от клетката му и да го преведете по правилния път, към храната. Бъдете максимално бързи и внимавайте да не пострадате.

Играна: 1932

В момента: 0


Детектив Хари 3 Карнавал със сирене

vankizzle

Описание


Детективът Хари е един от най-добрите детективи в града, но се нуждае от помощта ви. Открийте и следвайте уликите те ще ви доведат до разобличаването на престъпникът.

Играна: 1172

В момента: 0


Водопроводчик

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се превърнете в един истински водопроводчик и да разгадаете всеки проблем, за да го разрешите адекватно. Бъдете внимателни и открийте всичко, което може да ви е полезно.

Играна: 2033

В момента: 0


Лазерно оръдие

vankizzle

Описание


Котките отново са мутирали във вампири. Използвайте лазерното оръдие и предметите в нивата, за да ги унищожите.

Играна: 1748

В момента: 0


Бягството на снежанка

vankizzle

Описание

Помогнете на малката Снежанка да се измъкне от объркания замък. За целта разгадайте всеки пъзел и не позволявайте нито една част от пъзела да ви затрудни. Колкото по-добре се справите със всяко ниво, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2410

В момента: 0


Домино треска

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на малкото зелено същество да нареди своята домино верига. За целта трябва да премествате плочките на подходящите места. Внимавайте да не пострадате, докато работите и бъдете максимално бързи.

Играна: 2058

В момента: 0


Претенциозен 3

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да преведете розовото кубче през всички нива на играта. За целта бъдете внимателни и мислете. Открийте как да преминете всяко ниво, за колкото се може по-кратък интервал от време.

Играна: 1415

В момента: 0


Ноно генезис

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да подредите поредица от сложни логически загадки. За целта трябва да попълните само определени квадратчета от предоставената ви дъска, спрямо цифрите по колони и редове. Внимавайте, да не запълните повече плочки, отколкото трябва.

Играна: 1981

В момента: 0


Бягство от острова

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да избягате от острова. Нова обаче може да се окаже доста трудно. Открийте всеки предмет, който може да ви е полезен и след това намерете начин за ползването му.

Играна: 3809

В момента: 0


Първа Предишна 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Следваща Последна

92 - 104 от 2741


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!