Логически игри | НовиНови игри


Прекрасната Снежанка 2

niklec

Описание

Помогнете на прекрасната Снежанка да открие разликите между всяка двойка картинки. За целта след като откриете разлика просто кликнете върху нея, за да я маркирате. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 5742

В момента: 0


Скъперникът

vankizzle

Описание

В тази игра задачата и е да помогнете на стария скъперник да събере всички пари, монети и въобще всичко ценно от всяко едно ниво. Бъдете внимателни да не изпуснете нещо, защото ще ви се отнемат точки.

Играна: 2702

В момента: 0


Приключението на слона

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на симпатичния слон да премине успешно през своето приключение. За целта трябва да преминете всяка трудност като използвате ума си. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2087

В момента: 0


Сиртет

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете всички червени квадратчета. За целта вие трябва да поставите върху тях сини такива. Бъдете съобразителни и внимателни, не бива да оставяте нито едно червено квадратче в края на нивото.

Играна: 1752

В момента: 0


Спаси манекена 2

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да помогнете на манекена като го отървете от въжето и го изхвърлите от нивото. За целта помислете внимателни и открийте правилната поредица на действие. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ви очакват.

Играна: 1654

В момента: 0


Къде са моите зайчета?

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на един фермер да върне обратно всичките си малки зайчета. За целта трябва да вкарате всяко едно зайче в клетка. Бъдете внимателни и не позволявайте нито едно зайче да пострада.

Играна: 1796

В момента: 0


Изтъркаляй краля

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на краля да се отърве от всички нахални овце. За целта трябва да отстраните всички препятствия по пътя му, за да се изтъркаля и да премахне всяка една овца.

Играна: 1068

В момента: 0


Рицари и магия

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на рицаря да спаси своята принцеса. За целта обаче ще трябва да разчитате на магията. Обмислете всяка своя стъпка на действие, за да преминете всяко ниво с максимален брой точки.

Играна: 2153

В момента: 0


2013

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на главната героиня да разкрие мистерията около себе си. За целта откривайте всеки полезен предмет, на всяко едно ниво, за да продължите напред.

Играна: 10488

В момента: 0


Момчетата и дяволите

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да измислите как да преведете момчетата и дяволите през реката. За целта разполагате само с една лодка, която побира двама, за да я местите винаги трябва да има някой в нея и не трябва да оставяте дяволите да са по-многобройни, на който и да е от двата бряга.

Играна: 2122

В момента: 0


Воден коридор

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да създадете безопасен воден коридор за лодката. За целта трябва да нагласите всяка част по най-подходящия начин. внимавайте, защото времето ви е ограничено.

Играна: 3453

В момента: 0


Преобръщане

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на малкото лилаво същество да се прибере. За целта трябва да преобръщате сферата в необходимата посока. Не забравяйте да събирате бонусите и внимавайте да не пострада.

Играна: 2174

В момента: 0


Тотеми на желанията

vankizzle

Описание

В тази игра имате уникалната възможност да си пожелаете нещо на тотемите на желанията. За целта обаче първо трябва вие да изпълните техните желания и да преместите всички тотеми където искат.

Играна: 1218

В момента: 0


Първа Предишна 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Следваща Последна

79 - 91 от 2741


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!