Логически игри | НовиНови игри


Вкусни жълъди 2

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да помогнете на симпатичното семейство катерици да съберат всички вкусни жълъди. За целта помислете внимателно и открийте правилната поредица на действие. Колкото повече жълъди съберете, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2087

В момента: 0


Алигаторът, който обича патета

vankizzle

Описание


Срещали ли сте се с алигатора, който обича жълти гумени патета. Ако отговорът ви е не, сега имате възможност, да се запознаете с него и да му помогнете да събере възможно най-много от тях. За целта трябва да премахвате преградите между него и жълтурчетата.

Играна: 3726

В момента: 0


Клик съдба

vankizzle

Описание

В тази игра имате възможност да влезете в ролята на съдбата. Определяте всички съдби на хората, като кликате на определени места. Не жалете никой, ако искате да преминете в следващото ниво.

Играна: 1052

В момента: 0


Щастливи маймунки 4

Описание


В тази клик игра трябва да извършите поредица от правилни действия, за да направите всички маймунки щастливи. Целта е да го направите за възможно най-кратко време.

Играна: 2429

В момента: 0


Пусни водата

Описание

В тази игра задачата ви е да прекарате водата до платформите, на който се намират животните. Бъдете внимателни и не допускайте нито един селянин да се удави. Колкото по-бързи се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1576

В момента: 0


Флинтстоун пъзел

niklec

Описание

Подредете пъзела на Семейство Флинтстоун. За целта плъзгайте различните части към празното поле в пъзела. С колкото по-малко ходове се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 669

В момента: 0


Растеж

vankizzle

Описание

Какво му трябва да едно растение, за да порасте. Светлина, топлина и вода. Осигурете всичко, необходимо за едно малко цвете да порасте голямо и прекрасно. Събирайте всички звездички по пътя си, за да спечелите повече точки.

Играна: 2297

В момента: 0


Катастрофа в града

vankizzle

Описание

Погрижете се за своя малък град. Поставете светофари, маркировка и всичко което е необходимо, за да няма пострадали хора по улиците на града. Имате неограничен опити да поправите грешките си.

Играна: 2835

В момента: 0


Уцели числото

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да получите числото, което ви е поставено като цел. За целта натиснете и преминете с мишката през избраните от вас числа. Сините са положителни, червените отрицателни, а жълтите умножават по две.

Играна: 2490

В момента: 0


Хъркане 2 в дивия Запад

vankizzle

Описание

Помогнете на всички заспали животни да се събудят. За целта измислете правилната поредица за действие. Имайте предвид, че всяко животно реагира по различен начин когато бъде ударено.

Играна: 2968

В момента: 0


Хъркане 3 на острова

vankizzle

Описание


Гръмогласното хъркане на слона дразни останалите животни. Те са готови на всичко, за да го събудят и насладят на тишината поне за малко. Всяко от животните се държи по различен начин, когато кликнете върху него или бъде бутнато.

Играна: 2747

В момента: 0


Покрий войниците

vankizzle

Описание

Войната е безмилостно жестока. За това на вас се пада благородната задача да спасите живота на един войник. За целта открийте най-добрия начин за разполага на укритията и не позволявайте войникът да пострада.

Играна: 3392

В момента: 0


Градината на гномите

rzn1986

Описание

Помогнете на гномите да въведат ред в градината си. За целта трябва да премахвате еднаквите на цвят блокове с непосредствен контакт помежду си. Колкото повече блокове премахнете с едно кликване, толкова повече точки ще вземете.

Играна: 1555

В момента: 0


Първа Предишна 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща Последна

66 - 78 от 2741


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!