Логически игри | НовиНови игри


Добрата и лошата рибка

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на добрите рибки да се върнат обратно във водата и да се отървете от лошите такива. С колкото по-малко ходове се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2666

В момента: 0


Остров Хабубу

vankizzle

Описание

Помогнете на младата героиня от тази игра да се измъкне от обречения остров Хабубу. За целта трябва да откривате всички полезни предмети и след това да измислите как да ги използвате.

Играна: 6905

В момента: 0


Намести тотемите

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на симпатичната маймунка да намести тотемите на светещите полета. За целта обаче единствено може да бутате тотемите. Бъдете внимателни и се опитайте да завършите всяко ниво за минимален интервал от време.

Играна: 2415

В момента: 0


Обезглави чудовището

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се отървете от всички чудовища. За целта трябва да измислите как да ги обезглавите. Опитайте се да съберете всички звезди за максимален брой точки.

Играна: 2577

В момента: 0


Убийствен пъзел

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на двата футболисти да се измъкнат живи от убийствения пъзел. За целта трябва да открийте всички предмети, който може да са ви полезни и да открийте как точно да ги използвате.

Играна: 2460

В момента: 0


Квантов спектър

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите огледалата, така че да отклоните лазера и той да премине през всички сфери. Колкото по-бързо се справите с всяко ниво, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1477

В момента: 0


Лудо свързване

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да свържете еднаквите цветове топки. За целта обаче свързването не трябва да се пресича никъде. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 7963

В момента: 0


Колкото умен си

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да покажете своя интелект. Всички, което ви е необходимо е пред очите ви, вие само трябва да измислите как да го използвате. Колкото по-добре се справите с всяко ниво, толкова повече точки ще спечелите от него.

Играна: 3879

В момента: 0


Червения влак

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на червения влак да покрие цялата дистанция до края на всяко едно ниво. Бъдете внимателни и отстранявайте препятствията по пътя на влака, преди той да стигне до тях.

Играна: 1491

В момента: 0


Клик игра

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да откриете логиката във всяко едно ниво. Просто трябва да сте наблюдателни всичко, което ви е необходимо е пред очите ви. С колкото по-малко кликове се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 968

В момента: 0


Яйца за мама

vankizzle

Описание

Помогнете на майката дракон да събере всички свой яйца. Бъдете внимателни и не позволявайте нито едно яйце да пострада. По пътя си не забравяйте да събирате всички бонуси, за да спечелите повече точки.

Играна: 1842

В момента: 0


Салона на Кармен

vankizzle

Описание

Помогнете на Кармен да въведе малко ред в салона си. За целта имате списък с предмети, който трябва да откриете. Бъдете максимално наблюдателни и намерете всеки търсен обект. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 9870

В момента: 0


Доктор Жълъд

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да помогнете на доктор Жълъд да стигне обратно до тялото си, на върха на дървото. Бъдете съобразителни, внимателни, но и максимално бързи, за да спечелите повече точки.

Играна: 3534

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

53 - 65 от 2741


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!