Логически игри | НовиНови игри


Плажен клуб

vankizzle

Описание

Време е да се разходите из плажния клуб. За да имате успех сред жените трябва да направите героя си колкото се може по атрактивен. Мислете внимателни и бъдете упорити, за да имате пълен успех.

Играна: 6331

В момента: 0


Свободни да светят

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да освободите всички светулки. За целта трябва да го направите в правилен ред, защото всяко светулка може да освободи само една определена друга.

Играна: 4564

В момента: 0


Убийствения пъзел на Мардж

vankizzle

Описание

помогнете на симпатична Мардж да спаси цялото си семейство. За целта трябва да играете игрите в убийствения пъзел. Колкото по-добре се представите, толкова по-голяма е вероятността да спасите семейството.

Играна: 7118

В момента: 0


Разтопяване 2

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да участвате в разтопяването на леда. Проблемът, е че в леда има живи хора, който трябва да измъкнете от там. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 3057

В момента: 0


Бягство от затвора

vankizzle

Описание

Време е да се измъкнете от затвора. За целта трябва да направите поредица от правилни действия, за да преминете всяко ниво. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 13789

В момента: 0


Кървави чудовища 2

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви да се отървете от всички чудовища. За целта трябва с няколко точни изстрела да ги премахнете. С колкото по-малко изстрела се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 9966

В момента: 0


Лова на сиренето 2

vankizzle

Описание


Отидете на лов за вкусно и ароматно сирене. Преведете го през всички трудности и го закарайте до мишата дупка. Бъдете максимално бързи, за да получите повече точки.

Играна: 4034

В момента: 0


Цветни пингвини

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на симпатичните цветни пингвини да премахнат боята от себе си. За целта те трябва да се допрат до блок със съответстващият им цвят.

Играна: 1776

В момента: 0


Цветна градина

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да разкриете всички тайни на цветната градина. За целта трябва да сте максимално наблюдателни и да открийте всички предмети, който може да са ви полезни.

Играна: 5182

В момента: 0


баланс

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви да помогнете на симпатичната дъска да запази баланс върху платформите, докато ги премахвате. Бъдете максимално внимателни и не позволявайте на дъската да падне от платформата.

Играна: 3015

В момента: 0


ТНТ зомби

vankizzle

Описание


Какво бихте направили ако целия ви град се изпълни със зомбита. Помогнете на един случаен човек да се справи със зомби заплахата. Залагайте експлозиви на правилните места така, че да се отървете от всички зомбита.

Играна: 2419

В момента: 0


Щастливи и оранжеви

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на фигурките да станат щастливи и оранжеви. За целта трябва да ги докоснете с оранжевата фигурка на всяко едно от нивата. С колкото по-малко движения се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2647

В момента: 0


Клик игра 2

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да откриете логиката във всяко едно ниво. Просто трябва да сте наблюдателни всичко, което ви е необходимо е пред очите ви. С колкото по-малко кликове се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2601

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

40 - 52 от 2741


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!