Логически игри | НовиНови игри


Войник в битка

niklec

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите пъзела. Изберете си подходяща за вас трудност и след това стартирайте играта. Открийте правилното място на всяка отделна част и завършете цялата картина за минимален интервал от време.

Играна: 3292

В момента: 0


Разместване в паркинга

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да направите разместване в паркинга, така че да изкарате вашия автомобил от него. Бъдете внимателни, защото паркинга е малък и претъпкан. С колкото по-малко движения се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 6695

В момента: 0


Цветен растеж

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на прекрасните цветя да пораснат. За целта трябва да отстраните препятствията между семето и саксията. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4129

В момента: 0


Срежи кутията

vankizzle

Описание

Покажете точната си ръка и железните си нерви. Задачата ви е с хирургическа точност да направите няколко разреза, за да получите показаната от играта фигура. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4294

В момента: 0


Соня шпионинът 2

vankizzle

Описание

Соня е млад, но обещаващ шпионин. Помогнете и в втората и мисия. Бъдете внимателни и открийте правилните решения на всяка загадка. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 5612

В момента: 0


Птица в джунглата

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да измислите начин да закарате плода от всяко едно ниво до птицата. Опитайте се да съберете колкото се може повече бонуси по пътя си, за да спечелите максимален брой точки.

Играна: 6227

В момента: 0


Дайте рибки

vankizzle

Описание

Помогнете на малкото синьо пингвинче да си открие храна. За целта трябва да откриете правилната поредицата действие, за да стигнете до желания резултат. Колкото по-бтрзо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4693

В момента: 0


Магическо сафари

vankizzle

Описание

На магическото сафари вие влизате в ролята на гид и трябва да се погрижите на клиентите ви да останат доволни. За целта трябва да отстранявате препятствията по пътя, за да може колата да премине.

Играна: 5691

В момента: 0


Добрия татко 2

vankizzle

Описание


На какво ли не е способен един добър баща за своя малък син. Помогнете на жертвоготовност татко безопасно да изпрати малкото си момче до училище. Бъдете колкото се може по бързи, за да спечелите повече точки.

Играна: 7346

В момента: 0


Спаси кученцето

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете в спасяването на едно малко, сладко кученце. То трябва да стигне до края като стигне до момченцето. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 6975

В момента: 0


Лесния Джо 2

vankizzle

Описание


Джо е малко сладко зайче, което мечтае да види света. Помогнете му да обиколи като правите това, което е необходимо, за да продължи. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 6567

В момента: 0


Плювалник

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете в отмъщението на плювалника. За целта ще са му нужни много тренировки, за да си го върне на ужасяващата птица. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4238

В момента: 0


Нишки

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да свържете различните цветове топки посредством нишки. Бъдете внимателни и не позволявайте нишките да се преплитат. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3357

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

27 - 39 от 2741


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!