Логически игри | НовиНови игри


Открий ме

Описание

В тази игра задачата ви е да разкриете топките на всеки един от участниците. За целта прочетете внимателни подсказките под пъзела и започнете да разкривате криещите се имена по логически път.

Играна: 1113

В момента: 0


Елементи

Описание

В тази игра задачата ви е да подреждате химичните елементи, така че да имат колкото връзки са им необходими. Можете да въртите всеки елемент, за да застане точно така както ви трябва.

Играна: 357

В момента: 0


Бягството на лудата гъба 2

Описание

Лудата гъба отново е попаднала в капан. помогнете й да се измъкне от него. Бъдете максимално наблюдателни и събирате всичко, което може да ви е от полза. След това трябва да откриете как да използвате всички предмети.

Играна: 5521

В момента: 0


Света на костенурката

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на костенурката да оцелее в своя опасен свят. За целта тя трябва да събере всички плодове и да се измъкне през отворилия се след това портал. Бъдете внимателни и не позволявайте костенурката да пострада.

Играна: 791

В момента: 0


Бягство от острова

Описание

Ти си корабокрушенец на напълно непознат остров. Единственото, което трябва да направиш е да измислиш как да се измъкнеш от острова. Бъди максимално наблюдателен и не пропускай нищо, което може да ти помогне да се измъкнеш.

Играна: 2989

В момента: 0


Връзка

Описание

Свържете симпатичните цветни същества по двойки, като се съобразявате с техния цвят. Бъдете внимателни, защото връзките между съществата не трябва да се пресичат. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1392

В момента: 0


Верижна реакция

Описание

В тази игра задачата ви е да взривите кръга, който управлявате с мишката на колкото се може по-добро място. Целта ви е да предизвикате верижна реакция, с която да премахнете колкото се може повече кръгчета.

Играна: 329

В момента: 0


Избутай кутията 1-3

gabriel_sulis

Описание

В тази игра отново трябва да помогнете на симпатичното зелено извънземно да избута кутията си до обозначеното място. Бъдете максимално бързи, за да спечелите повече точки.

Играна: 1032

В момента: 0


Синьо

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да преобърнете всички обратни плочки и да уеднаквите синия цвят на всякъде по площадката. Бъдете внимателни, защото имате ограничен брой придвижвания.

Играна: 519

В момента: 0


Цирк

vankizzle

Описание

Помогнете на зеленото същество да изпълни колкото се може повече добри номера в своя цирк. Задачата ви е той да падне в басейна пълен с вода. Бъдете внимателни и не позволявайте малкия герой да пострада.

Играна: 2163

В момента: 0


Забавни бебета, разлики

niklec

Описание

В тази игра задачата ви е да откриете всички разлики между двете еднакви картинки. Бъдете максимално наблюдателни и открийте всички разлики за минимален интервал от време.

Играна: 2594

В момента: 0


Завърши цикъла

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да завършите цикъла. Бъдете максимални внимателни и открийте правилната поредица на действие, за да преминете всяко едно ниво. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 688

В момента: 0


Щастливата маймунка в замъка

vankizzle

Описание


Можете ли да направите сладката маймунка щастлива? Като изпробвате различни комбинации от действия, решете пъзела и върнете усмивката върху лицето на маймунката.

Играна: 4606

В момента: 0


Първа Предишна 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Следваща Последна

118 - 130 от 2741


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!