Коледни игри | НовиНови игри


Коледен Рудер

vankizzle

Описание

Едни си мечтаят да станат големи, други малки. Вие влизате в ролята на Дядо Коледа като изпълните желанията на кубовидните чудовища. За целта ще трябва да съберете всички едноцветни чудовища заедно.

Играна: 2159

В момента: 0


Коледен северен елен

Описание

В тази игра един коледен северен елен се нуждае от помощта ви. Помогнете му да събере максимален брой лакоства в небето. Пазете се от останалите летящи животни.

Играна: 1020

В момента: 0


Коледен срив

pokco_marti

Описание

Извънземни са попречили на Дядо Коледа да достави подаръците на децата. Помогнете му да си отмъсти и да ги събере обратно.

Играна: 3403

В момента: 0


Коледен трафик

vankizzle

Описание

Трафика по коледа е много натоварен и поради това града се нуждае от вашата професионална помощ. Контролирайте светофарите в града и не позволявайте на автомобилите да се ударят.

Играна: 3741

В момента: 0


Коледна базука

vankizzle

Описание

Помогнете на Дядо Коледа да раздаде коледните подаръци на всички послушни деца по един по различен начин. Уцелете комините на всички къщи, като изстрелвате подаръците посредством своята базука.

Играна: 2357

В момента: 0


Коледна базука 2

vankizzle

Описание

Може би понякога Дядо Коледа стига до крайности, за да раздаде успешно коледните подаръци. Помогнете му да вкара подарък във всяка къща с послушно дете, като използва своята коледна базука. Бъдете максимално ефективни, за да спечелите повече точки

Играна: 2416

В момента: 0


Коледна декорация

pr3si

Описание

Коледа наближава! И дори Дядо Коледа украсява своя дом. Но, тази година джуджетата ги няма и може би ти ще му помогнеш с декорациите.

Играна: 13738

В момента: 0


Коледна елха

Sexy_Mileidy

Описание

Какво е Коледа без коледна елха, а какво е коледна елха без коледни лампички. Свържете лампичките и върнете радостта на децата.

Играна: 68145

В момента: 0


Коледна зебра

vankizzle

Описание

Помогнете на коледната зебра да събере колкото се може повече лакомства за краткия интервал от време, с който разполага. Зебрата има специално умение, което ще ви помогне, активиращо се с "Space".

Играна: 3481

В момента: 0


Коледна игра

Описание

В тази игра трябва да подхвърляте един подарък и да не го оставяте да пада до земята. Опитайте и проверете колко пъти ще успеете да подхвърлите подаръка.

Играна: 4200

В момента: 0


Коледна магия

Описание

В тази игра ще сбъднете своята коледна магия. В началото на играта ви се показва един подарък, вие трябва да отговаряте правилно на въпросите, за да получите подаръка.

Играна: 804

В момента: 0


Коледна отбрана

vankizzle

Описание

Армия от зелени човечета се е насочила към млякото и сладките за дядо Коледа. Опитай се да ги спреш, преди да са ги изяли.

Играна: 2170

В момента: 0


Коледна памет

vankizzle

Описание

Едно от джуджетата на Дядо Коледа се е разболяло и сега той има нужда от вас. Помогнете му да опакова подаръците, като намерите еднаквите играчки.

Играна: 9189

В момента: 0


Първа Предишна 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща Последна

66 - 78 от 179


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!