Коледни игри | НовиНови игри


Коледата на Мерлин

poolinka

Описание

Помогни на джуджето Мерлин да събере падащите подаръци от шейната на Дядо Коледа. В противен случай, някой може да остане без подарък.

Играна: 8701

В момента: 0


Коледен бегач

vankizzle

Описание

Помогнете на коледния бегач да преодолее опасната дистанция. За целта използвайте уменията му, за да преминавате различните препятствия. Не забравяйте по пътя си да събирате всички полезно, за максимален брой точки.

Играна: 811

В момента: 0


Коледен град

vankizzle

Описание

Вместо да посетите Лапландия, направете си сами страната на Дядо Коледа. Постройте, къщи, пътища и всичко останало.

Играна: 6511

В момента: 0


Коледен дух разлики

nihilisto

Описание

Следвайте коледния дух и се опитайте да откриете разликите между две напълно идентични изображения, за да постигнете максимален резултат.

Играна: 3889

В момента: 0


Коледен експрес

smileygamer

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Дядо Коледа да напълни торбата си с подаръци за добрите деца. За целта прехвърляйте подаръците от къщата в торбата на добрия старец. Бъдете внимателни и не изпускайте подаръци на земята.

Играна: 3330

В момента: 0


Коледен катапулт

Описание

В тази игра трябва да помогнете на Дядо Коледа да събере възможно най-много подаръци по един доста екстремен начин. След като се изстреляте от комина, управлявайте добрия старец с мишката.

Играна: 2909

В момента: 0


Коледен мач 3

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да преминете коледния мач, като за целта ще трябва да събирате еднаквите коледни топки по три или повече във вертикални или хоризонтални линии. Колкото по бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3712

В момента: 0


Коледен паксън

vankizzle

Описание

Запълнете празното пространство и направете капан на чудовищата. Събирайте бонусите. Запълнете 75% от полето, за да продължите напред.

Играна: 4105

В момента: 0


Коледен плъх

Lame

Описание

Ах, този малък плъх! Семейството си иска да зарадва и на всички сиренца да раздава. Помогни купичката си да напълни и с радост всички да изпълни.

Играна: 8141

В момента: 0


Коледен подарък

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Дядо Коледа да занесе своите подаръци да всички деца. За целта трябва да преминете през всички коледни чорапчета. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 6365

В момента: 0


Коледен пъзел

vankizzle

Описание

Открийте еднаквите коледни играчки, преди времето да изтече. В първите 5 нива има 8 двойки, в останалите по 12. Бъдете бързи, защото играчките се местят.

Играна: 6512

В момента: 0


Коледен пъзел

vankizzle

Описание

Целта е да съберете три или повече предмета в ред или колона. Във всяко ниво има определена цел, която да достигнете преди времето да изтече.

Играна: 22791

В момента: 0


Коледен път

tooto99

Описание

Количката на Дядо Коледа се е обърнала и всички подаръци са паднали. Помогнете му да ги събере като начертаете път по който да мине.

Играна: 15374

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

53 - 65 от 179


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!