Коледни игри | НовиНови игри


Замразени бонбони

Double_

Описание

Свържете три или повече бонбони от един и същи цвят, за да ги съборите. Броят на изстрелите е ограничен, но можете да получите на допълнителни такива, ако стреляте по-големи групи от бонбони. За да спечелите златна звезда, трябва да спасите една четвърт от вашите амуниции . Всеки пет златни звезди отварят ново бонус ниво.

Играна: 17404

В момента: 0


Пързаляне с шейна

Double_

Описание

В тази игра можете да помогнете на няколко кученца да получат коледните си подаръци предварително. Спуснете се с шейната и съберете максимален брой подаръци.

Играна: 7859

В момента: 0


Зомбитата помощници на Дядо Коледа

Описание

В тази игра множество зомбита имат желанието да "помагат" на Дядо Коледа. Вашата цел е да целите зомбитата с снежни топки и след това да го премахвате от полето.

Играна: 2629

В момента: 0


Снежна лавина

Описание

В тази игра трябва да помогнете на Дядо Коледа да се измъкне за възможно най дълго време от снежната лавина, която го преследва. Събирайте всички подаръци по пътя си, за да съберете повече точки за класацията.

Играна: 3962

В момента: 0


Хитър Гоблин

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да спасявате коледните подаръци на Дядо Коледа. За целта събирайте подаръците по три или повече еднакви в хоризонтални, вертикални или наклонени прави линии.

Играна: 21258

В момента: 0


Коледни наказания

vankizzle

Описание

В тази игра Дядо Коледа има нужда от помощта ви, да победи Баба Яга в изпълнението на 11 метрови наказателни удари. С мишката си избирате къде да пазите или стреляте.

Играна: 3101

В момента: 0


Santa Truck 2

vankizzle

Описание

Помогнете на Дядо Коледа да пренесе подаръците от фабриката до склада. Внимавайте и не губете много подаръци по пътя си, защото няма да има достатъчно.

Играна: 4745

В момента: 0


Доставка на подаръци

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да преместите подаръка на възможно най-голямо разстояние от началната точка. По картата има предмети, който ви пречат.

Играна: 2903

В момента: 0


Коледни подаръци

Описание

В тази игра Дядо Коледа се нуждае от вашата помощ. Вие трябва да съберете всички подаръци на всяко едно от нивата. Внимавайте да не паднете от колелото.

Играна: 1726

В момента: 0


Старата нова коледа

Описание

В тази игра трябва да помогнете за украсяването на една елха. Трябва да закачите всички играчки по местата им. Имате неограничен опити, за да закачите всички играчки.

Играна: 2835

В момента: 0


Украсяване на коледна елха

Описание

В тази игра можеш да украсиш едно прекрасно коледно дърво. Сложете каквото искате, където искате. Важното е крайния ефект да е една приказна елха.

Играна: 5905

В момента: 0


Фабриката на елфите

Описание

Помогнете на елфите да поддържат доброто ниво на фабриката си в отсъствието на Дядо Коледа. Уверете се, че всички играчки ще излязат точно каквито трябва да са.

Играна: 3658

В момента: 0


Северен полюс

Описание

В тази логическа игра трябва да извършите поредица от правилни действия, за да помогнете на Дядо Коледа. Събирайте всеки полезен предмет по пътя си в инвентара.

Играна: 1880

В момента: 0


Първа Предишна 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща Последна

66 - 78 от 179


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!