Коледни игри | НовиНови игри


Коледни доставки

vankizzle

Описание

Преди да потеглят към домовете на послушните деца, подаръците трябва да се сортират. Помогнете на Дядо Коледа да пренесе успешно всички подаръци по техните дестинации. Внимавайте да не изгубите твърде много подаръци по пътя, за да не оставите някое дете без подарък.

Играна: 2775

В момента: 0


Ядосания Дядо Коледа

vankizzle

Описание

В тази игра можете да видите Дядо Коледа в една нетипична за него ситуация. Силно ядосан добрия старец иска да премахне всички зли снежни човеци, развалящи празника. Помогнете ми като откриете правилната поредица на действие.

Играна: 1443

В момента: 0


Дядо Коледа моторист 2

vankizzle

Описание

Чудили ли сте се как Дядо Коледа обикаля цялото земно кълбо само за една нощ, ако сте го правили, то ето ви отговора. Помогнете на добрия старец да премине всички трудни трасета със своя мотор. Не забравяйте да събирате подаръците по пътя си, за максимален брой точки.

Играна: 2848

В момента: 0


Топки за елхата

klasata

Описание

Целта на играта е да събирате коледни топки от един и същ цвят в непосредствен контакт помежду си. Когато всички квадратчета са с еднакъв бежов цвят, преминавате нивото.

Играна: 14866

В момента: 0


Магически магазин за играчки

Описание

В тази игра трябва да помогнете на Дядо Коледа да оправи всички играчки на малките деца. Следвайте инструкциите на играта, за да разберете какво трябва да правите с всяка играчка.

Играна: 4255

В момента: 0


Коледен катапулт

Описание

В тази игра трябва да помогнете на Дядо Коледа да събере възможно най-много подаръци по един доста екстремен начин. След като се изстреляте от комина, управлявайте добрия старец с мишката.

Играна: 2908

В момента: 0


Коледни бонуси

Описание

Заслужете си хубави коледни бонуси като помогнете на Дядо Коледа да подскача малко с малък преносим батут. Издръжте възможно най-много време, за да получите по хубав подарък.

Играна: 5400

В момента: 0


Ядосания Дядо Коледа

Описание

В тази игра трябва да ударите всички снежни човеци с ограничения брой Дядо Коледовци, с който разполагате. С колкото по малко изстрела свалите всички мишени, толкова повече точки ще ви даде.

Играна: 3577

В момента: 0


Коледни подаръци

Описание

В тази игра трябва да откриете всички пет разлики между всяка двойка картинки. След като откриете разлика, цъкнете върху нея за да я премахнете.

Играна: 2950

В момента: 0


Коледна целувка

Описание

В тази игра трябва да помогнете на една двойка да покажат любовта си един към друг, без да предизвикат недоволството на преминаващите хора.

Играна: 2615

В момента: 0


Вълшебна Коледа

Описание

В тази игра трябва да помогнете на Дядо Коледа да намери всички търсени от него предмети. След като откриете някой от предметите цъкнете върху него, за да го премахнете.

Играна: 14571

В момента: 0


Пет коледни разлики

Описание

В тази игра трябва да намерите всички пет коледни разлики между всяка двойка картинки. След като откриете разлики, цъкнете върху нея, за да я премахнете.

Играна: 8335

В момента: 0


Давай Дядо Коледа

Double_

Описание

Помогнете на Дядо Коледа да събере всички подаръци пръснати по нивата на тази игра. За целта трябва да скачате по всичко, което можете и да внимавате да не паднете върху шиповете.

Играна: 4192

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

53 - 65 от 179


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!