Коледни игри | НовиНови игри


Дядо Коледа събирач

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Дядо Коледа да събере всички коледни подаръци падащи от небето. За да преминете всяко едно ниво трябва кубичната с подаръци да стигне до хоризонталната линия.

Играна: 2268

В момента: 0


Подредена коледа

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да поредиците коледната украса. За целта открийте правилната поредица на действие, за да поставите всички елементи от украсата на указаните от играта места. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3153

В момента: 0


Коледата на грозникът

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се отървете от всички грозни чудовища, на всяко едно ниво. За целта използвайте оръдието, като го насочвате в правилните посоки и внимателно прецените нуждата ви сила. Пазете случайно попадналите хора.

Играна: 1786

В момента: 0


Коледна базука

vankizzle

Описание

Помогнете на Дядо Коледа да раздаде коледните подаръци на всички послушни деца по един по различен начин. Уцелете комините на всички къщи, като изстрелвате подаръците посредством своята базука.

Играна: 2362

В момента: 0


Коледна базука 2

vankizzle

Описание

Може би понякога Дядо Коледа стига до крайности, за да раздаде успешно коледните подаръци. Помогнете му да вкара подарък във всяка къща с послушно дете, като използва своята коледна базука. Бъдете максимално ефективни, за да спечелите повече точки

Играна: 2432

В момента: 0


Наводненото село

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да се погрижите необходимата вода да стигне до всички растения и хора, който се нуждаят от нея. Бъдете внимателни и да не одаите някой селянин. Колкото по бързо преминете всяко едно ниво, толкова повече точки ще получите за него. Бъдете внимателни да не надхвърлите максималния брой ходове.

Играна: 3641

В момента: 0


Коледни стрелци

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на коледния стрелец да уцели колкото се може повече подаръци. Всичко уцелено ви носи точки, за да преминете всяко едно ниво трябва да съберете определен брой точки.

Играна: 3333

В момента: 0


Летящият дядо Коледа 2

vankizzle

Описание

На какво ли не е готов добрия старец, за да раздаде подаръците на добрите деца. Помогнете на Дядо Коледа да събере всички бонуси и да влезе успешно през комина на всяка къща, където живее дете.

Играна: 3870

В момента: 0


Летящият дядо Коледа 3

vankizzle

Описание

Дядо Коледа се нуждае от малко помощ, за да достигне до всеки дом. Напътствайте го правилно, като го изстрелвате с точната скорост и траектория. Съберете всички бонуси, преди да преминете през комина.

Играна: 3991

В момента: 0


Коледно плъзгане

smileygamer

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите коледни пъзел като приплъзвате частите му. Целта ви е да се съберат три еднакви коледни предмета с непосредствен контакт помежду си. За да преминете всяко ниво ще трябва да съберете определен брой точки.

Играна: 19520

В момента: 0


Коледни подаръци

vankizzle

Описание

Знаете каква е работата на Дядо Коледа. Сега добрия старец се нуждае от малко помощ, за да се справи. Открийте правилната поредица на действие, за да оставите подаръци на всички деца и да измъкнете добрия старец от къщата.

Играна: 3930

В момента: 0


Ракетата на Дядо Коледа 2

vankizzle

Описание

След глупавата грешка на един от елфите си, на Дядо Коледа му се отваря доста работа. Той трябва да събере всички летящи подаръци. За целта той е готов на всичко. Помогнете му като го напътствате в правилните посоки, така че да събере максимума от всяко излитане.

Играна: 4659

В момента: 0


Давай Дядо Коледа

vankizzle

Описание

Знаете, че Дядо Коледа трябва да обиколно цялото земно кълбо, за по-малко от 24 часа. За това и неговите тренировки за скорост стигат до крайности. Помогнете му да преодолее всички нива на играта за по-малко от 60 секунди.

Играна: 5095

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

27 - 39 от 179


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!