Игри за стрелба | НовиНови игри


Звено Елит

vankizzle

Описание

Вие сте приет в специален отряд с кодове название "Елит". От там вие ви изпращат на поредица от много опасни мисии. Изпълнете всяка мисия като обстрелвате всеки появил се враг.

Играна: 2959

В момента: 0


Точния Кърби

vankizzle

Описание


Помогнете на Кърби и приятеля му да се нахранят. За целта трябва да отстреляте всички плодове и да ги премахнете. Бъдете точни и максимално бързи, за да получите повече точки.

Играна: 1028

В момента: 0


Кръстосан огън

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да изпълните поредица от трудни, почти невъзможни военни мисии. Премахнете всеки враг осмелил се да застане на пътя ви. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2449

В момента: 0


Стрелба с арбалет

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да спасите беззащитните хора и да унищожите врага. За целта покажете способностите си с арбалет и бъдете максимално точни, защото вашия живот и този на гражданите зависи от вас.

Играна: 8036

В момента: 0


Небесен бой

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да защитите медицинския спасителен самолет от вражеските нападения. За целта трябва да надвиете противника и да свалите всеки изтребител, който срещнете в небето.

Играна: 1074

В момента: 0


Война на сал 2

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да проверите точността си. За целта трябва да бутнете всички предмети, които ви пречат и да премахнете охраната на плажа. Бъдете максимално точни и не забравяйте, че и те могат да ви уцелят.

Играна: 6919

В момента: 0


Конфронтация

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете всички прииждащи чудовища. За целта разполагате с едно оръдие. Насочвайте правилно снарядите и не позволявайте на нищо да стигне до вас.

Играна: 1245

В момента: 0


Ядосаният Супер Марио 3

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да помогнете на Марио. За целта стреляйте точно и удряйте злите същества. Нямате ограничение в мунициите, но с колкото по-малко се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1556

В момента: 0


Бункера

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да защитите своя бункер от множество нападатели. Бъдете бързи и точни. Не оставяте никой да влезе в обсег, за да може да ви обстрелва. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 502

В момента: 0


Война във фермата на гъбите

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да предотвратите нападението на зверовете във фермата за гъби. За целта използвайте наличните ви продукти за оръжия, като с тях трябва да спукате всички балони. Ако някой от зверовете се спаси, сменете оръжието за да го довършите.

Играна: 875

В момента: 0


Спондж Боб стрелец

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на Спондж Боб да спука всички балони. За целта трябва да покажете уменията си по стрелба с лък. Внимавайте, докато определяте силата и посоката на всяка стрела и не забравяйте да минете тренировките, преди самото състезание.

Играна: 1753

В момента: 0


Минно Съкровище

rower99

Описание

В тази игра трябва да съберете всички скъпоценни камъни като използвате оръдието, за да ги свалите на земята, с колкото по-малко изстрела се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 13624

В момента: 0


Кътът Хоп

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на китът Хоп да премине всички трудни изпитания, пред който ще се изправи. Бъдете внимателни и точни, защото с колкото по-малко хода преминете всяко едно ниво, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 841

В момента: 0


Първа Предишна 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Следваща Последна

92 - 104 от 1783


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!