Игри за стрелба | НовиНови игри


Ядосаните пилета

houscheto

Описание


Прицелете се и стреляйте. Целта е да унищожите всички други животинки използвайки птиците. Колкото по-малко от вашите използвате, толкова повече точки ще направите. Преминете през всички нива от даден сценарий и отключете нови.

Играна: 11986

В момента: 0


Червени и зелени 2

houscheto

Описание


Червените и зелени същества са гладни и имат нужда от помощ, за да стигнат до сладките бонбони. Стреляй с оръдието и им помогни да изядат бонбоните със съответния цвят.

Играна: 3376

В момента: 0


Противовъздушна отбрана

vankizzle

Описание

Вие сте последната защита на съюзническа база от вражески въздушни нападения. Поемете дълбоко дъх, стиснете зъби и свалете всички вражески самолети осмелили се да навлизат във вашето въздушно пространство.

Играна: 4245

В момента: 0


Стрелба с лък

vankizzle

Описание

Помогнете на пандата войн да усъвършенства своите умения в стрелбата с лък. Бъдете максимално точни и свалете колкото се може повече балони, за да спечелите много точки.

Играна: 3070

В момента: 0


Пазителя на тортата

vankizzle

Описание

Станете пазител на малката торта, защото множество роботи искат да се домогнат до нея. Бъдете безмилостни и обстреляйте всеки робот. Бъдете максимално точни и събирайте бонусите, за да успеете да преминете всяко ниво на играта.

Играна: 2313

В момента: 0


Хитмен на свобода

vankizzle

Описание

Снайпериста с кодово название Хитмен е на свобода и това си ти! Изпълни всички строго секретни мисии, възложени от правителството. Открийте своята мишена и не хабете повече от патрон за нея.

Играна: 3653

В момента: 0


Червената кутия

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се отървете от всички червени кутии. За целта се прицелвайте точно с гигантската прашка. С колкото по малко изстрела се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 960

В момента: 0


Последната война

vankizzle

Описание


Вие попадате на изоставена извънземна база. Обградени отвсякъде от зли извънземни нямате друг избор освен да се защитавате. Не оставяйте нито едно извънземно да премине огневата ви линия и да влезе в базата.

Играна: 2205

В момента: 0


Бети 9

vankizzle

Описание

Бети 9 е военен свръх модерен кораб, изпратен на тайна мисия. Потеглете на път заедно с него и му помогнете да премине през всички неприятности и препятствия. Не забравяйте да събирате всички бонуси по пътя си.

Играна: 1656

В момента: 0


Обединени сили

vankizzle

Описание

Отидете на мисия с обединените сили и изпълнете всички задачи, който ви се възложат. Бъдете максимално бързи и внимателни. Не позволявайте на никой да ви спре по опасния път.

Играна: 4155

В момента: 0


Рамбо

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Рамбо в поредната му битка със злите войни. Точно както в негов стил, той се намира в тила на врага абсолютно сам. Убивайте всеки враг, преди да ви е изпреварил.

Играна: 2339

В момента: 0


Избийте прасетата

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на ядосаните пилета да се отърват от всички нападащи ги зелени прасета. За целта избийте всички прасета без да жалите патроните си.

Играна: 3874

В момента: 0


Отмъщението на мечката

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на една мечка да отмъсти на всички ловци в гората. За целта тя си е открила пушка, но не е никак точна с нея. Помогнете й да се прицелва точно и бързо.

Играна: 792

В момента: 0


Първа Предишна 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща Последна

66 - 78 от 1783


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!