Игри за стрелба | НовиНови игри


Балоните

gabriel_sulis

Описание

Време е за почивка! Пукайте балони на воля, но помнете, че във всяко ниво има определен минимум, който трябва да преодолеете, за да продължите напред.

Играна: 3957

В момента: 0


Мустакатият воин

tettka

Описание


Влезте в ролята на мустакатия воин и убийте възможно най-много зверове. За целта използвайте предоставения ви лък и стрели, като със задържане на мишката определяте силата и посоката на стрелата. Бъдете максимално бързи и точни.

Играна: 395

В момента: 0


Летящи топки

gabriel_sulis

Описание

Злите пингвини ви предизвикват на бой със снежни топки. Приемете предизвикателството и поставете досадните птици на мястото им, веднъж и завинаги. Сваляйте всеки показал се пингвин колкото се може по-бързи и не му позволявайте да ви уцели.

Играна: 2790

В момента: 0


Пръст на колела 2

vankizzle

Описание

Целта е да разрушиш мозъка на нещастието без да те убият. Не забравяйте да събирате монетите изпуснати от враговете ви, за да си закупувате все по-добри оръжия. Бъдете внимателни да не загинете преди да завършите мисията си.

Играна: 1091

В момента: 0


Стрелец с играчки

vankizzle

Описание


Няколко играчки се нуждаят от точна ръка, за да ги прибере по техните кутии. За целта изстрелвайте всяка играчка с подходящата сила и траектория, за да я вкарате в точната кутия. Съберете колкото се може повече бонуси от всяко ниво.

Играна: 2288

В момента: 0


Биохимично нападение

vankizzle

Описание

Животните са заразени със странен биохимичен вирус. Те са напълни извън контрол. На вас се пада тежката задача да спасите населението, като за целта ще трябва да отстраните всяко заразено животни. Бъдете точни и бързи, не позволявайте да стигнат до вас.

Играна: 1891

В момента: 0


Бен 10 стрелец

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на супер героя Бен 10 да се пребори с многобройните извънземни. За целта обстрелвайте извънземните с оръжието. Бъдете максимално точни и прецизни, за да премахнете всички извънземни нападатели с минимален брой изстрели.

Играна: 3558

В момента: 0


Застреляй шерифа

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да застреляте шерифа. За целта покажете вашата точност и умения по стрелба и отстреляйте врага. В зависимост от оръжието, което използвате трябва да го уцелите два или три пъти за да го убиете.

Играна: 5453

В момента: 0


Градска борба по стрелба

vankizzle

Описание


Искало ли ви се е да сте част от армията и да участвате в някоя битка на терен? Ако да, сега имате възможност. Единствената ви задача е да се пазите и да надвиете противника, като покажете точния си мерник и отстреляте врага.

Играна: 3932

В момента: 0


Супер зомби ловец

vankizzle

Описание


Страхувате ли се от зомбита? Сега е времето да надмогнете страха си и да ги унищожите до крак. За целта проверете точния си мерник и ги застреляйте без да ги жалите. Внимавайте обаче да не станете жертвата.

Играна: 3611

В момента: 0


Полярна битка

vankizzle

Описание

Помогнете на симпатичните малки пингвини да се преборят със всичките си полярни врагове. За целта се погрижете всеки да бъде уцелен със снежна топка. Опитайте се да уцелвате и различните бонуси, на всяко едно ниво.

Играна: 811

В момента: 0


Рейнджър треньор

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да упражните уменията си по стрелба или ако имате такива, да докажете, колко сте бърз и точен. За целта трябва да целите различни видове мишени в движение, чрез предоставеното ви оръжие.

Играна: 1360

В момента: 0


Ловец на зомбита

gabriel_sulis

Описание

Тръгнете на лов за зомбита в гробището. Не позволявайте на нито едно зомби да ви нарани, за целта го свалете преди да му се отдаде тази възможност. Събирайте различните бонуси, за да имате по-голям шанс да се справите.

Играна: 3723

В момента: 0


Първа Предишна 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Следваща Последна

131 - 143 от 1783


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!