Игри за стрелба | НовиНови игри


Подземен свят

vankizzle

Описание

Навлезте дълбоко в подземния свят. Не позволявайте на никой да ви хване, за нищо на света. След всяко измъкване подобрявайте снаряжението си, защото след вас ще тръгнат все повече преследвачи.

Играна: 3449

В момента: 0


Убийствен рикошет 3

vankizzle

Описание


Подгответе се за нови мисии, в който трябва да премахвате посочените ви от правителството мишени. Стреляйте точно и преценявайте траекторията на всеки изстрел и рикошет. Премахнете всички мишени с минимален брой изстрели.

Играна: 11102

В момента: 0


Бен Тен срещу извънземните

vankizzle

Описание


Извънземните отново имат различни апетити към нашата синя планета. За наше щастие супер героя Бен 10 отново е на линия. Помогнете му в борбата с извънземните нападатели, като не забравяте да събирате всичко полезно по пътя си.

Играна: 3002

В момента: 0


Обама на стрелба

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на Обама в любимия му спорт. За целта трябва да покажете уменията си по стрелба и да отстреляте всички летящи чинии. Бъдете максимално бързи и точни.

Играна: 1681

В момента: 0


Бързия гангстер

vankizzle

Описание

Покажете най-доброто от себе си, като скорост и точност. Свалете максимален брой мишени за краткия интервал от време, с който разполагате. Бъдете бързи и завършете с рекорден брой уцелени мишени.

Играна: 1345

В момента: 0


Зомби глави

vankizzle

Описание


Ако не ви е страх от зомбитата и ги намирате за симпатични, тази игра е за вас. Вашата задача е да им помогнете да си върнат главите на мястото. За целта трябва да ги изстрелвате към тях, като по път не забравяйте да събирате и мозъците им.

Играна: 995

В момента: 0


Ходещи мъртъвци

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се погрижите за всички ходещи мъртъвци, да се върнат където им е мястото. За целта стреляйте точни и се опитайте да не позволите на кой да ви се измъкне.

Играна: 1438

В момента: 0


Самолетна война

vankizzle

Описание

Включете се в една война високо в нощното небе. Бъдете внимателни и унищожавайте колкото се може повече от вражеските самолети. Не позволявайте директен сблъсък с някой друг самолет.

Играна: 2104

В момента: 0


Нападението на зомбитата

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да унищожите всички зомбита. За целта бъдете много бързи и точни, защото в противен случай вие ще станете жертвата. Следете внимателно инструкциите и не се предавайте.

Играна: 646

В момента: 0


Томи прашката

vankizzle

Описание


Помогнете на Томи да спаси градината и имота си. За целта трябва да покажете уменията си в стрелба с прашка и да премахнете врага. Бъдете точни и бързи и не забравяйте да посещавате магазина.

Играна: 1374

В момента: 0


Стрелба от моторна лодка

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да защитите моторната лодка от нападателите й. За целта трябва да изберете оръжие и да ги отстреляте. Бъдете точни и бързи, за да спечелите. След всяка победа имате право да пазарувате нови оръжия.

Играна: 6376

В момента: 0


Убийте вълците

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на малкото зайче да прелети през необятното небе със своя балон. За целта трябва да убиете всеки лош вълк с парашут, който срещнете. Внимавайте да не изпуснете някой и да не пострадате и бъдете максимално бързи.

Играна: 1554

В момента: 0


Отбрана на скорост 2

vankizzle

Описание


Заселили се на извънземна планета, хората са изключително нежелани. Голяма група извънземни нападат човешката база, на вас се пада нелеката задача да защитите хората от извънземната инвазия.

Играна: 2279

В момента: 0


Първа Предишна 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Следваща Последна

105 - 117 от 1783


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!